Sydän tunturissa -joogakurssi 2.-9.8.2017

04.05.2017

#

Tämä kurssi on tarkoitettu aktiivisille ja joogaa jo harrastaneelle liikkujalla. Päivät koostuvat jooga- ja meditaatio-, hengitys- ja luontoyhteysharjoituksista sekä erinäisistä aktiviteeteistä kuten patikoinnista ja maastopyöräilystä. Kurssilla retkeillään niin tunturissa, kuruissa kuin metsässä myös polkujen ulkopuolella. Ohjelmaan sisältyy myös paljasjalkaretki.

Kurssilla tehdään dynaamisia joogaharjoituksia erityisesti sydämen alueelle mikä rohkaisee elämään omaa polkuaan avoimin sydämin. Harjoitukset syventävät hengitystä, notkistavat rankaa ja vetreyttävät hartioiden aluetta. Taaksetaivuttavat harjoitukset voimaannuttavat. Mahdollisuuksien mukaan harjoituksissa huomioidaan osallistujien tarpeet ja toiveet. Erityisesti dynaamisiin joogaharjoitteisiin (vinyasa ja astanga sekä joogatekniikkaa) on hyvä olla aikaisempaa kokemusta joogasta. Iltaiset yinjoogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille.

Aika:                      2.-9.8.2017
Paikka:                    Suomen Latu ry/ Suomen Latu Kiilopää
Järjestäjä:              Suomen Latu Kiilopää
Koulutus:                Aksana Kurola  / Harmonia –Yoga & Nature / www.yoganature.fi

Kurssimaksu:       Suomen Ladun jäsenille 630 €/hlö, muille 650€/hlö. (1hh lisämaksusta 100€)

Hinta sis. kurssin mukaisen ohjelman, hotellimajoituksen ( joko jaetussa kahden hengen huoneessa tai yhden hengen huoneessa) täysihoidolla (aamiainen, eväät/lounas, päivällinen) savusaunavierailut sekä maastopyörvuokran ma ja to retkille.

Kurssin kohderyhmä: Aktiiviset liikkujat, joilla on aiempaa kokemusta joogasta. Kurssilla liikutaan luonnossa polkujenkin ulkopuolella ja tehdään päivittäin fyysisiä joogaharjoitteita. Vaatii hyvää peruskuntoa.

TUTUSTUSTU OHJELMAAN


Varaukset ja tiedustelut: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016-6700 700