JOOGAA KEVÄTHANGILLA 21.-26.4.2018

29.12.2017

Ohjaaja: Aksana Kurola

Hinta: 515 e Suomen Ladun jäsenille / 555 euroa ei-jäsenet

Kun muut suuntaavat katseensa kohti kesää, voit kokea tunturien hangilla koko luonnon kauneuden. Saat tumman hipiän ja leveän hymyn kasvoillesi. Aurinko paistaa, hanki kantaa ja on uuden aika. Tule mukaan joogaamaan, hiihtämään hangilla ja hoitamaan kehoasi. Aamuisin teemme dynaamista joogaharjoitusta, päivät hiihdämme tunturissa ja koemme menemisen riemun. Iltaisin teemme palauttavia joogaharjoituksia ja meditoimme. Teemme myös hoitoja saunassa ja nautimme löylyistä ja uimisesta tottakai! Yövymme jopa yhden yön varaustuvissa luonnon sylissä. Myös mahdollista yöpyä teltassa. Asuminen Kiilopäällä 10 hengen yhteismökissä. Vaatii hyvää peruskuntoa! Kurssille kavutaan tunturien kylkiä ja käydään laella ja lasketaan pitkiä mäkiä.

Hinta sisältää:

  • sis. koulutuksen 6 päivänä
  • yhteismajoituksen Suomen Latu Kiilopäällä sekä varaustuvassa Urho Kekkosen kansallispuistossa 
  • täysihoidon (tulopäivän päivällisestä lähtöaamun aamiaiseen, eväät/lounas ohjelman mukaan), iltasauna päivittäin, tiistaina savusauna.
  • tapaturmavakuutuksen. Suosittelemme kurssilaisille kattavamman vakuutusturvan hankkimista.

Ilmoittautumiset 22.3.2018 mennessä: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016-6700700. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita määräaikaan mennessä on yhdeksän henkilöä.