Sydäntalven joogaa 24.1.-28.1.18

26.10.2017

Keskitalvi ei ole vain pimeää, vaan se on pastellinsävyjen leikkiä, hankien kimallusta, kuun loistetta, revontulien tanssia ja tähdenlentoja. Nipistelevä pakkanen ja syleilevä hämärä luovat oikeat mittasuhteet elämälle ja kääntävät kuin luonnostaan katseen itseään kohden.
Joskus etäisyys kaikesta tutusta, auttaa hahmottamaan kokonaisuutta paremmin kuin virrassa luoviminen. Nyt sinulla on mahdollisuus joogan keinoin ja tunturiluonnon elinvoimaa lisäävin vaikuttein parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Päivien aikana teemme joogaharjoitusta kaksi-kolme kertaa päivässä, hiihdämme ja lumikenkäilemme päivittäin Kiilopään upeissa maastoissa, meditoimme, iloitsemme ja syvennymme itseemme – ennen kaikkea opimme itsestämme ja omasta viisaudestamme.

Kurssilla teemme erilaisia harjoituksia: dynaamista joogaa, lempeitä joogaterapiaharjoitteita sekä luontoyhteys-, hengitys-, ja meditaatioharjoitteita. Harjoitukset juurruttavat, auttavat keskittymään sydäntilaamme, syventävät ja helpottavat hengitystämme sekä puhdistavat niin kehoa kuin mieltä luoden tasapainoisen kokonaisuuden. Kurssi auttaa jaksamaan pitkälle kevääseen!

Aika:            ke 24.1.- su 28.1.2018
Koulutus:   joogaopettaja ja –terapeutti Aksana Kurola  / Yoga Nature Lapland

Kurssin tavoite: Joogan keinoin ja tunturiluonnon elinvoimaa lisäävin vaikuttein parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kurssin kohderyhmä: Kaikki joogasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneet. Kuntosi mukaan voit valita itsellesi sopivat harjoitteet. Koko ohjelmaan osallistuminen vaatii hyvää kuntoa, sillä kurssilla liikutaan luonnossa latujenkin ulkopuolella ja tehdään päivittäin fyysisiä joogaharjoitteita.

Kurssimaksu:  jäsenille 450 €/hlö, muut 470€/hlö (1hh lisämaksusta 70€)

  • sis. koulutuksen 4 päivänä
  • majoituksen Suomen Latu Kiilopäällä hotelli majoituksessa
  • täysihoidon ( tulopäivän päivällisestä lähtöaamun aamiaiseen, lounas ohjelman mukaan), iltasauna päivittäin, keskiviikkona ja perjantaina savusauna.

Ilmoittautumiset 1.12.2017 mennessä: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016 6700 700. Minimi henkilömäärä on 6 henkilöä, maksimihenkilömäärä on 16 henkilöä. Lisätietoja kurssin sisällöstä ohjaajalta: aksana@yoganature.fi tai p. 044 3131408.