Kokous- ja seminaaripaketit

Tarjoamme kokous- ja seminaaripaketteja 6-150 hengen ryhmille. Valmiit paketit tekevät järjestelystä helppoa ja vaivatonta. Pakettien sisältöön voi vaikuttaa lisäpalveluilla sekä räätälöinnillä toiveidenne mukaisesti.

Immon kokouspaketti (6-15 hlöä) alk. 58€/hlö/vrk

Tuulentupa-paketti (15-50 hlöä) alk. 58€/hlö/vrk

Seminaaripaketti (50-150 hlöä) alk. 53€/hlö/vrk

Hintaan sisältyy... 

  • Majoitus hotellissa (2-hengen huone, väh. 2 vrk)
  • Runsas aamiainen
  • Kokous- tai seminaarilounas
  • Ohjattu tunturiretki
  • Savusauna, josta uintimahdollisuus tunturipurossa vuoden ympäri 

Ohjatut retket ja rentoutuminen

Ohjatuilla retkillä edetään avotunturiin tai metsään oppaan kanssa hiihtäen, lumikengillä tai patikoiden riippuen vuodenajasta. Tunturiretken jälkeen tunnelmallinen savusauna takaa täydellisen rentoutumisen. Pulahdus raikkaassa tunturipurossa virkistää ihanasti.

Kokoustilat

Kiilopään kokoustiloja ovat tunnelmallinen Immon Kammi (20 hengelle), luentotila Tuulentupa (30 hengelle), Ravintola Kammi (40 hengelle) sekä Iso Sali (120 hengelle). Kokoustiloihin saa piirtoheittimen, paperitaulun, videoprojektorin sekä valkokankaan. Tiloissa Wifi.

Tavallisuudesta poikkeava kokoustila on Kiilopään pihapiirissä sijaitseva kelorakenteinen Turvekammi Maahinen, joka henkii Lapin alkuvoimaa. Kammin keskellä on tulisija ja reunustoilla puupenkit (50 henkilölle). Maahinen on oiva paikka nauttia esimerkiksi tulilla valmistetusta loimulohesta lisukkeineen.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme puh. 016 6700 700 | kiilopaa@suomenlatu.fi

Katso virtuaaliesittely kokoustila Immon Kammista

Varaa majoitus