Lomaile turvallisesti koronapandemian aikana

Kiilopäätä ympäröivä tunturiluonto tarjoaa turvallisen ympäristön ulkoilla, rauhoittua ja lomailla.

Varmistamme koronapandemian aikana vieraidemme ja työntekijöidemme turvallisuuden kaikilla mahdollisilla tavoilla.

  1. Käsihygienia. Pese kädet usein ja käytä käsidesiä. Desinfiointiaineet ovat helposti saatavissa sisäänkäyntien lähellä, ravintolassa, respassa ja WC-tiloissa.
  2. Kasvomaskit: Edellytämme kasvomaskien käyttöä yleisissä tiloissa. Tämä koskee myös ruoan noutoa aamiais-, lounas, tai illallistarjoilusta sekä vuokraamotiloja.
  3. Turvavälit: Pidä 1-2 metrin turvaväli muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin.
  4. Ateriat: Kaikki ateriat on mahdollista saada myös take awayna omaan hotellihuoneeseen tai mökkiin. Käytä kasvomaskia ravintola- ja kahvilatiloissa, myös noutaessasi ruokaa buffetarjoiluista.
  5. Opastetut retket: Osallistu opastetuille retkille ja muihin ohjelmiin vain täysin terveenä. Retkien osallistujamäärä on rajoitettu (max 8 osallistujaa). Huolehdimme retkillä turvaväleistä ja vältämme ruuhkaisia taukopaikkoja. Suosittelemme myös käyttämään taukopaikoilla maskia.
  6. Hygieniatoimet. Huolehdimme korostetusti hygieniasta yleisissä tiloissa ja palvelutilanteissa. Kaikki usein kosketeltavat pinnat desinfioidaan usein.
  7. Saunat. Huomioimme koronaturvallisuuden ja huolehdimme korostetusti hygieniasta saunoissa. Savusaunasssa saunojien määrä on rajoitettu max 20 hlö/ vuoro. HUOM! saunavuorot a 1,5h: klo 15-16.30 , 16.30-18 ja 18-19.30.
  8. Koronavilkku: Suosittelemme käyttämään Koronavilkku-sovellusta ja hakeutumaan pienistäkin oireista koronatestiin.