VAPAAEHTOISTOIMINTA

OPPAAT

VIIKKO-OPPAAKSI KIILOPÄÄLLE

Suomen Latu järjestää Kiilopäällä kaikille avoimia viikko-ohjelmia, jossa opastettuna retkeillään/hiihdetään uk-puistossa ja Kiilopään lähilalueilla, harrastetaan Suomen Ladun erilaisia luontoliikuntalajeja (frisbeegolf, geokätköily, lumikenkäily, maastopyöräily..), sekä nautitaan aidosta Lapin luonnosta ja tunnelmasta.

Haemme koko ajan lisää osaavia oppaita em tehtäviin ja asiakaspalveluun, eri vuodenajoille. Jos hallitset retkeilyn perustoiminnot, osaat asiakaspalvelua, sekä omaat kielitaidon (eng), ota yhteyttä ja tule mukaan mukavaan Suomen Latu Kiilopään tiimiin.

Tarjoamme oppaille majoituksen ja täysylöspidon opasviikon aikana. Lisäksi korvaamme matkat ja maksamme päivärahan tehtävästä.

Lisätietoja: liikuntapalvelupäällikkö Mervi Savolainen puh. 050-3439494 tai spostilla mervi.savolainen@suomenlatu.fi

TALKOOLAISET

VIIKKOTALKOOLAISET

Haemme reippaita Suomen Ladun jäseniä (naisia ja miehiä) VIIKKOTALKOOLAISIKSI Kiilopäälle! Talkoolaiset osallistuvat keittiön ja ravintolasalin aputyötehtäviin (buffee nostot, tiskaus, siivous..). Talkoopäivä on n. 6 tuntia ja kesto 6 pvää/vko. 1-2 viikon jaksoissa. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Talkoiden aikana tarjoamme täysylläpidon ja majoituksen, sekä mukavaa yhdessäoloa Latulaisten hengessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: keittiöpäällikkö Jaakko Vaattovaara, sähköpostilla jaakko.vaattovaara@suomenlatu.fi

KIILOPÄÄN REMONTTITALKOOT v.2021 Suomen Latu Kiilopään SAUNAMAAILMAn rakentaminen alkaa 3.5.2021. Naiset saavat uuden saunaosaston ja savusaunalle tehdään mm. uudet suihkutilat. Miehille jää käyttöön nykyinen, jo uusittu tilaussaunaosasto. Osa rakentamisen työtehtävistä (kalusteasennukset, rakennusaputyöt..) tehdään Ladun omin talkoovoimin ajalla 3.5.-18.6. sekä 2.10.-19.11.

HUOLTOVIIKKOTALKOOT: 3.-7.5. ja 4.-8.10. järjestetään perinteiset huoltotalkoot, mukaan mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta talkoolaista/vko. Tällöin tehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen huollot ja siivoukset, sekä pienkorjaukset ja pihahuollot.

Lisätietoja kaikista talkoista: johtaja Seppo Uski puh. 0400-693362 Ilmoittautumiset sähköpostilla: seppo.uski@suomenlatu.fi

Tervetuloa mukavaan tiimiin tekemään uutta Kiilopään saunamaailmaa ja pitämään upea kohteemme edelleen toimintakunnossa!