VAPAAEHTOISTOIMINTA

Suomen Latu Kiilopäällä on tarjolla monenlaisia vapaaehtoispestejä ympäri vuoden.

Voit toimia Kiilopäällä vapaaehtoisena apuoppaana, erilaisissa ulkoilutapahtumissa, viikkotalkoolaisena keittiöllä tai syksyn remonttitalkoissa. Tervetuloa mukaan edistämään ulkoilua kivassa porukassa!

Vapaaehtoisuus on toimimista itselle tärkeän asian puolesta ja kuka tahansa voi toimia vapaaehtoisena. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, eikä se korvaa ammattityötä.

APUOPPAAT

Haemme reippaita ja ulkoiluhenkisiä Suomen Ladun jäseniä avustamaan Kiilopään viikko-ohjelman retkillä ja ohjelmissa.

Miltä kuuloistaisi ulkoilullinen vapaaehtoistyö mukavassa porukassa keskellä kauneinta tunturiluontoa? Vapaaehtoisten tehtäviin kuuluvat toimiminen apuoppaana Kiilopään viikko-ohjelman retkillä, yhteisöllisen iltaohjelman (esim. lettu- ja lauluillat) järjestäminen sekä tarpeen mukaan avustaminen esimerkiksi varustehuollossa. Talkoopäivä on noin 6 tuntia ja kesto 5 pvää/vko, 1-2 viikon jaksoissa. Vapaaehtoisena saat täysylläpidon ja majoituksen talkoopestin ajaksi sekä ainutlaatuisen kokemuksen osana Kiilopään mukavaa opasporukkaa. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, aikaisempaa kokemusta retkeilystä ja suunnistustaitoa.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset: liikuntapalvelupäällikkö Mervi Savolainen, mervi.savolainen@suomenlatu.fi

VIIKKOTALKOOLAISET – RAVINTOLA

Haemme reippaita Suomen Ladun jäseniä (naisia ja miehiä) VIIKKOTALKOOLAISIKSI Kiilopäälle! Talkoolaiset osallistuvat keittiön ja ravintolasalin aputyötehtäviin (buffee nostot, tiskaus, siivous..). Talkoopäivä on n. 6h/pv ja kesto 6 pv/vko, 1–2 viikon jaksoissa. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Talkoiden aikana tarjoamme täysylläpidon ja majoituksen, sekä mukavaa yhdessäoloa Latulaisten hengessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: keittiöpäällikkö Jaakko Vaattovaara, sähköpostilla jaakko.vaattovaara@suomenlatu.fi

HUOLTO-JA REMONTTITALKOOT

Vuosihuoltoviikot ovat touko- ja lokakuussa
Tuolloin tehdään muiden muassa suursiivoukset, kiinteistöjen pienkorjaukset ja maalaukset. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä latulaisia, joten ole yhteydessä meihin ripeästi!

Talkoolaisten työpäivä on n. 6h/pv x 5pv/vko. Vastineeksi talkoista saa majoituksen ja ruokailut. Talkoolaiselle on omat työvaatteet ja repullinen reipasta mieltä. Työkalut tulee talolta.

Talkoista lisätietoja ja ilmoittautumiset johtaja Seppo Uski sähköpostilla: seppo.uski@suomenlatu.fi

Tervetuloa uudet ja konkarit mukavaan tiimiin pitämään upea kohteemme kunnossa!