VAPAAEHTOISTOIMINTA

Haemme reippaita Suomen Ladun jäseniä vapaaehtoistoimiin Kiilopäälle! Suomen Latu Kiilopäällä on tarjolla monenlaisia vapaaehtoispestejä ympäri vuoden. Voit toimia Kiilopäällä vapaaehtoisena apuoppaana, erilaisissa ulkoilutapahtumissa, viikkotalkoolaisena keittiöllä tai remonttitalkoissa. Tervetuloa mukaan edistämään ulkoilua kivassa porukassa!

Vapaaehtoisuus on toimimista itselle tärkeän asian puolesta ja kuka tahansa voi toimia vapaaehtoisena. Vapaaehtoistoiminta on palkatonta, eikä se korvaa ammattityötä. Haluamme edistää toiminnassamme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme vapaaehtoisiksi eri-ikäisiä ja -taustaisia henkilöitä.

Muista liittyä Suomen Ladun jäseneksi, se onnistuu täällä!

Talkoisiin Kiilopäähiihtoon

Kiilopäähiihto avaa jälleen hiihtokauden Saariselän ja Kiilopään upeissa tunturimaisemissa 9.12.2023. Tule tapahtumaan vapaaehtoiseksi! Apukäsiä kaivataan huoltopisteille, liikenteen ohjaukseen, reitin merkintään ja kisatoimistolle. Vapaaehtoisille tarjotaan majoitus jaetuissa huoneissa hostellissa ja ateriat tapahtuman ajan sekä maksuton osallistuminen seuraavan vuoden Kiilopäähiihtoon. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestestyksessä.

Kiilopäähiihdon talkoopaikat on täytetty. Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Apuoppaat

Miltä kuuloistaisi ulkoilullinen vapaaehtoistyö mukavassa porukassa keskellä kauneinta tunturiluontoa? Apuoppaan tehtäviin kuuluvat avustaminen Kiilopään viikko-ohjelman retkillä ja varustehuollossa sekä yhteisöllisen iltaohjelman (esim. lettu- ja lauluillat) järjestäminen. Talkoopäivä on noin 6 tuntia ja kesto 5 pvää/vko, 1–2 viikon jaksoissa. Vapaaehtoisena saat täysylläpidon ja majoituksen talkoopestin ajaksi sekä ainutlaatuisen kokemuksen osana Kiilopään mukavaa opasporukkaa. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, aikaisempaa kokemusta retkeilystä ja suunnistustaitoa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: pääopas Satu Salminen, satu.salminen@suomenlatu.fi

Ravintolan viikkotalkoolaiset

Talkoolaiset osallistuvat keittiön ja ravintolasalin aputyötehtäviin (buffee nostot, tiskaus, siivous..). Talkoopäivä on n. 6h/pv ja kesto 6 pv/vko, 1–2 viikon jaksoissa. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Talkoiden aikana tarjoamme täysylläpidon ja majoituksen, sekä mukavaa yhdessäoloa latulaisten hengessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: keittiöpäällikkö Miikka Turunen, miikka.turunen@suomenlatu.fi

Huoltotalkoot vuonna 2023

Haemme nyt reippaita latulaisia huoltotalkoisiin!

Vuosihuoltotalkoot lokakuussa 1-6.10.2023. Tehtävänä mm. suursiivoukset, kiinteistöjen pienkorjaukset ja maalaukset. Mukaan mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta talkoolaista.

Talkoista lisätietoja ja ilmoittautumiset: Kiinteistöhoitaja Risto Kiviniemi puh. 040-522 0401 sähköpostiosite: risto.kiviniemi@suomenlatu.fi

Tervetuloa uudet ja konkarit mukavaan tiimiin pitämään upea kohteemme kunnossa!