Loading Events

« All Events

Kiilopää Winter Camp -perheviikko

20.2.2021 27.2.2021

Perheen yhteinen hiihtolomaviikko tunturissa.

Kiilopään huippusuosittu kesän perheviikko on saanut seurakseen ihanan talvisen perheviikon! Hiihtolomaviikolla koko perhe pääsee hiihtämään tunturiin, retkeilemään talvisessa luonnossa, tekemään lumi- ja jäätaidetta, lumikenkäretkille taskulamppujen kanssa ja pelaamaan pihapelinä Afrikan tähteä. Viikko ei olisi tietenkään mitään ilman ihania perheitä, lettujen paistoa, punaisia poskia, purossa pulahtamista ja iloista naurua!

Lue viime talven perheviikkolaisten kokemuksista Latu ja polku -lehdestä.


Hiihtoa pääsemme oppimaan Muumien hiihtokoulussa. Hiihtokoulut ovat tarkoitettu n. 4-12v. lapsille perheineen (alle kouluikäiset aikuisen kanssa, muidenkin vanhemmat tervetulleita!). Sopii niin vasta-alkajille kuin konkareille. Hiihtohemulilla on aina mielessä uusia haasteita ja tekniikoita. Jakaudumme sopiviin ryhmiin, niin että kaikilla on sopivaa opittavaa! Teinien ja isompien lasten kanssa teemme pidempiä hiihtoretkiä tunturiin.

Illan hämärtyessä meillä on luvassa jännittävää ohjelmaa. Lumikengät jalassa pääsemme etsimään heijastimia sekä pelaamaan Afrikantähteä. Muistakaa myös savusaunaillat tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina, sekä lettuillat maanantaina ja torstaina!

Viikko huipentuu lumikenkäily- ja hiihtoretkiin. Ja eihän retki ole mitään ilman kunnon evästaukoa.

HINNAT:

950 € / huone retkeilyhostelli Ahopäässä, huoneissa kerrossängyt, pöytä, penkit ja vaatekaapit. WC:t ovat käytävällä huoneiden ulkopuolella, suihkut sijaitsevat päärakennuksessa noin 50 metrin päässä hostellista. max. 2 aikuista ja 2 lasta.

1270 € / perhehuone hotelli Niilanpäässä, uudistetuissa perhehuoneissa neljälle hengelle kerrossängyt, kylpyhuone ja TV. max. 2 aikuista ja 2 lasta.

1450 € / mökki. Hyvin varustellut mökit sijaitsevat 120–500 metrin päässä Suomen Latu Kiilopään päärakennuksesta. max. 2 aikuista ja 2 lasta.

705 € / 2 hh hotelli Niilanpäässä, max 1 aikuinen ja 1 lapsi

Lisälapsi 230 € /7 yötä.

Hinnat ovat voimassa, kun mukana on 4-16 vuotiaita lapsia. Esitetyt hinnat ovat minimihintoja / perhe / majoituskohde. Hinnat ovat voimassa viikolla 8 – 2021 vaihtopäivä lauantai. Hinta lisälapsesta 170€ Ahopäässä, 220€ hotellissa/mökissä ja hinta yli 16-vuotiaasta lisähenkilöstä 270€ Ahopäässä ja 410€ hotellissa. Paikkoja rajoitetusti. Varaukset Kiilopään myyntipalvelusta kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016 670 700.

Hintaan sisältyy:
-Majoitus valitussa majoitustyypissä, liinavaatteet, pyyhkeet,lähtösiivous. Täysihoito eli aamiainen, keittolounas (su-pe) ja päivällinen runsaasta noutopöydästä. Päivittäinen iltasauna ja savusaunominen yleisövuorolla. Ohjattua ohjelmaa sunnuntaista perjantaihin.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelusta: kiilopaa@suomenlatu.fi tai (016) 670 0700.

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.