Kiilopää Winter Camp - perheviikko tunturissa 15.-22.2.2020

13.09.2019

Kiilopään huippusuosittu Summer Camp -perheviikko saa nyt seurakseen ihanan talvisen perheviikon!

Hiihtolomaviikolla koko perhe pääsee hiihtämään, retkeilemään talvisessa luonnossa, tekemään lumi- ja jäätaidetta, lumikenkäretkille taskulamppujen kanssa sekä pelaamaan pihapelinä Afrikan tähteä. Talviseen tunturiluontoon tutustutaan Metsähallituksen luontoillassa. Viikko ei olisi tietenkään mitään ihania perheitä, lettujen paistoa, punaisia poskia, purossa pulahtamista ja iloista naurua!

Hiihtoa pääsemme oppimaan Muumien hiihtokoulussa. Hiihtokoulut ovat tarkoitettu n. 4-12v. lapsille perheineen (alle kouluikäiset aikuisen kanssa, muidenkin vanhemmat tervetulleita!) Sopii niin vasta-alkajille kuin konkareille. Hiihtohemulilla on aina mielessä uusia haasteita ja tekniikoita. Jakaudumme sopiviin ryhmiin, niin että kaikilla on sopivaa opittavaa! Teinien ja isompien lasten kanssa teemme pidempiä hiihtoretkiä tunturiin.

Illan hämärtyessä meillä on luvassa jännittävää ohjelmaa. Lumikengät jalassa pääsemme etsimään heijastimia sekä pelaamaan Afrikantähteä. Muistakaa myös savusaunaillat tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina, sekä lettuillat maanantaina ja torstaina!

Viikko huipentuu lumikenkäily- ja hiihtoretkiin. Luvassa talviseen luontoon tutustumista Muumiperheen kanssa. Ja eihän retki ole mitään ilman kunnon evästaukoa.

 

Hinta / perhe / viikko, max. 2 aikuista ja 2 lasta: 

950 e /huone retkeilyhostelli Ahopäässä. Huoneissa kerrossängyt, pöytä, penkit ja vaatekaapit. WC:t ovat käytävällä huoneiden ulkopuolella, suihkut sijaitsevat päärakennuksessa noin 50 metrin päässä hostellista. 
1270 e/ hotellihuone Niilanpäässä. Uudistetuissa perhehuoneissa neljälle hengelle kerrossängyt, kylpyhuone ja TV.

1450 e/ mökki. Mökissä oma sauna ja keittiö.

Hintaan sisältyy:

- Majoitus valitussa majoitustyypissä, liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous
- Täysihoito eli aamiainen, keittolounas/retkieväät (su-pe) ja päivällinen runsaasta noutopöydästä
-  Päivittäinen iltasauna ja savusaunominen yleisövuorolla
-  Perheviikon ohjelma 

Hinnat ovat voimassa, kun mukana on 4-16 vuotiaita lapsia. Esitetyt hinnat ovat minimihintoja / perhe / majoituskohde. Hinnat ovat voimassa viikolla 8 - 2020 vaihtopäivä lauantai. Hinta lisälapsesta 170€ Ahopäässä, 220€ hotellissa/mökissä ja hinta yli 16-vuotiaasta lisähenkilöstä 270€ Ahopäässä ja 410€ hotellissa/mökissä. Paikkoja rajoitetusti. Varaukset Kiilopään myyntipalvelusta kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016 670 700.

Yhteistyössä Metsähallitus.