Kiilopään polkuajo 17.8.2019

28.02.2019

Maastopyöräilyn retkitapahtuma Urho Kekkosen kansallispuiston upeissa tunturimaisemissa - luvassa singletrackia, neulaspolkua ja avotunturia. 

Tapahtumassa kuljetaan ohjaajan vetämissä ryhmissä. Reittiä ei ole merkitty maastoon. Tapahtumakeskuksena toimii Suomen Latu Kiilopää.
- Yhteislähtö ja ohjatut erivauhtiset ryhmät
- Useita reitti- ja matkavaihtoehtoja 15-100 km
- Ohjaajina toimivat Suomen Ladun koulutetut maastopyöräilynohjaajat

Osallistumismaksu Suomen Ladun jäsenille 30 euroa, muille 35 euroa. Sisältää tapahtumajärjestelyt ja ohjauksen sekä ajon jälkeen savusaunan. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan tavarapalkintoja. 

Osallistuminen edellyttää maastopyörää. Pyöriä voi myös vuokrata Kiilopäältä. Tapahtumassa on kypäräpakko. Muista varusteista lähetetään lista ilmoittautuneille. ILMOITTAUTUMINEN.

Kiilopään Polkuajotapahtumaa seuraava viikko on Kiilopäällä mtb-teemaviikko, jolloin tarjolla on erilaisia retkiä ja muuta ohjelmaa. Kiilopää toimii oivallisena majoitustukikohtana - pihasta suoraan UK-puiston reiteille, ohjatusti tai omatoimisesti. Teemaviikon jälkeen voit vielä jatkaa samalla alueella Saariselkä Stages-kisoissa, osallistuen tai kannustajana. Teemaviikon voit viettää myös palauttavana harrastamisena, jos osallistuitkin Kaldoaivin MTB-tapahtumaan.

MTB-superviikon majoitustarjous Hostel Ahopäässä alkaen 27 euroa/hlö/yö (voimassa 15-22.8.)  Hintaan sisältyy liinavaatteet (pedataan itse), pyyhkeet ja iltasauna. Majoitusvaraukset p. 016 670 0700 / kiilopaa@suomenlatu.fi.

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.