Terveyttä tunturista 7.-10.11.2019

13.07.2019

Terveyttä tunturista

Koe talvikauden avaus Kiilopäällä. Pitkän viikonlopun aikana sinulla on aikaa keskittyä itseesi. Aamut alkavat raikkaasti pulahtamalla Kylmäkaltioon, ravitsevan aamupalan jälkeen lähdemme retkelle tunturiin ja metsäpoluille lumikengin, kävellen tai hiihtäen kelien mukaan. Retken päätteeksi käymme hellimässä lihaksia saunassa ja avannossa. Iltaisiin kokoonnumme joogaharjoituksen pariin. Päivät sisältävät syvärentoutusharjoituksia, äänimaljarentoutuksia, retkeilyä, saunahoitoja kuten jalkakylpyjä. Perjantaina nautimme savusaunan lämmöstä löylytellen, lauantaiaamuna teemme joogaharjoituksen savusaunassa.

Aika:             7.-10.11.2019 (to-su)
Koulutus:      Aksana Kurola  / Harmonia –Yoga & Nature

Kurssimaksu:          Suomen Ladun jäsenille 345 €/hlö, jaetussa kahden hengen huoneessa. Hinta muille 360 €/hlö. Lisämaksu 1 hengen huoneesta on 70 €.

Hinta sisältää

  • kurssin mukaisen ohjelman
  • hotellimajoituksen täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen)
  • tapaturmavakuutuksen, joka korvaa ainoastaan sairauden tai vamman hoidosta aiheutuneet kulut. Suosittelemme kurssilaisille kattavamman vakuutusturvan hankkimista.

 

Kurssin tavoite: Vähentää stressiä ja tuoda rentoutta elinvoimaa kaamokseen.
Kurssin kohderyhmä:
Kaikki hyvinvoinnistaan ja avantouinnista kiinnostuneet
Kurssivarustus: - uima-asu, perus päiväretkivarusteet –hiihtovarusteet (suksisettejä vuokrattavissa Kiilopäältä), reppu, termospullo, juomapullo, sopiva vaatetus  - myös lämmintä vaatetusta, - joogamatto, jos sinulla sellainen on. Mattoja saa lainaan tai sen voi ostaa paikalta. - rennot joustavat harjoitteluvaatteet. – muistiinpanovälineet. - viltti loppurentoutukseen.

Miten matkustan Kiilopäälle? Lentäen Ivalon lentoasemalle, josta lentokenttäbussilla suoraan Kiilopään pihaan tai junalla Rovaniemelle ja sieltä bussilla Kiilopäälle.

 

Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita 1.10.2019 mennessä on kuusi henkilöä. Maksimihenkilömäärä, joka kurssille voidaan ottaa, on 20 henkilöä.