Kiilopää Trailventure

REITIT

Tältä sivulta löydät omnana tiiminä seikkailevien kartan sekä opastettujen retkien reitit. HUOM! karttoihin saatta tulla (ja todennäköisesti myös tulee) pieniä muutoksia ennen tapahtumaa. Tiedotamme ilmoittautuneita muutoksista sekä päivitämme uudet kartat tälle sivulle mikäli muutoksia tulee!

 

OMANA TIIMINÄ SEIKKAILEVAT

Suunnittele tästä tiimillesi kahdelle päivälle reitit, jolla saatte kerättyä mahdollisimman paljon pisteitä tiimillenne. Rastit ovat merkattu kolmen värisillä lipuilla, joista punaisista saa 100 pistettä, sinisistä 50 pistettä ja vihreistä 10 pistettä / rasti

 

OPASTETUT RETKET

1. Helpot opastetut retket:

- Polut ajoteknisesti helppoa ajettavaa ja päivämatkat leppoisan mittaisia. Huomioi kuitenkin, että etenkin toisena päivänä nousumetrejä tulee jonkin verran tunturille nousemisen seurauksena. Jos oma kuntosi epäilyttää, suosittelemme sähköpyörällä osallistumista. Nämä lenkit sopivat hyvin myös aloittelijoille, jotka ovat innokkaita kokeilemaan maastopyöräilyä luonnossa liikkumisen

2. Keskipitkät opastetut retket

- Valtaosa ajettavista poluista on suhteellisen helppoa ajettavaa, mutta paikoitellen reitin varrelle osuu haastavampiakin paikkoja. Ajomatkat ovat kohtuullisia ja taukoja ehditään pitää reilusti päivän aikana. Nämä lenkit sopivat hyvin leppoisasta meiningistä nauttiville maastopyöräilijöille sekä hyväkuntoisille, mutta vielä hieman kokemattomammille kuskeille!

3. Pitkät opastetut retket

-Pitkät opastetut retket sisältävtä hienoimpia polkuja melko isosti UKK puiston alueella ja sen ulkopuolella. Ajothati pidetään rauhallisena, mutta pitkästä matkasta johtuen taukoja ei ehditä pitää yhtä usein kun keskipitkällä lenkillä jotta ajoaika saadaan pidettyä kohtuullisena. Nämä opastetut lenkit sopivat hieman enemmämn polkeneille. Jos kuntosi epäilyttää, suosittelemme osallistumaan retkelle sähköpyörällä.