VI Kiilopäähiihto

Koe kaamoksen taika ja avaa hiihtokausi Kiilopäällä. Järjestyksessään kuudes Kiilopäähiihto sivakoidaan jälleen kauden alussa 12.12.2020.

Kiilopäähiihdossa hiihtotapa on perinteinen. Retkihiihdon latu on tunnelmallinen moottorikelkalla ja latuhöylällä tehty perinteinen erämaalatu. Kilpa- ja kuntosarjojen maratonhiihdot hiihdetään latukoneella hoidetuilla laduilla.

Ilmoittaudu Kiilopäähiihtoon.

Koronaturvallisuus

Kiilopäähiihdon järjestelyissä etusijalla on osanottajien terveyden ja turvallisuuden varmistaminen. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja viranomaisten suosituksia ja on mahdollista, että tapahtuma joudutaan perumaan.

Osallistumisoikeuden voi siirtää seuraavaa vuoteen omalla ilmoituksella sähköpostitse ilman lääkärintodistusta, mervi.savolainen@suomenlatu.fi. Noudattamalla tapahtuman koronaohjeita minimoit niin oman kuin muiden paikalla olevien ihmisten koronariskin.

Kiilopäähiihtoviikko 5.-12.12.2020

Hio hiihtotekniikkasi ja voitelutaitosi huippuunsa Maija ja Jani Oravamäen opissa tai avaa talvipyöräilykausi Mikko ”Peltsi” Peltolan kanssa. Kurkkaa Kiilopäähiihtoviikon monipuolinen ohjelma ja tule tunturiin koko viikoksi.

Tutustu Kiilopään palveluihin

Suomen Latu Kiilopää on Saariselän tunturialueella sijaitseva Suomen Ladun omistama tunturikeskus. Suomen Latu Kiilopää perustettiin vuonna 1964, tuolloin nimellä Kiilopään Koulutuskeskus.

Nimet ovat vuosien kuluessa muuttuneet, mutta tunnelma, arvot ja tekeminen säilyneet.