Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittautuminen on sitova. Kun ilmoittaudut, tarkista, että sinulla on kaikki tarpeelliset tiedot tapahtumasta. Tarkasta myös, että ilmoittamasi tiedot pitävät paikkansa. Osallistumismaksu suoritetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankki- tai luottokorttimaksuna. Osallistumisen voi maksaa myös liikuntaeduilla, katso ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen täältä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat automaattisesti vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista roskapostisi ja/tai mahdolliset tarjouslaatikot.

Tapahtumaa edeltävänä päivänä ja tapahtumapäivänä jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumakansliaan Kiilopäällä.

Ilmoittautuminen 30.4.2024 asti

  • Retkihiihto 45 €
  • Kilpasarjat 40 km: 55 €

Ilmoittautuminen 1.5.-30.9.2024

  • Retkihiihto: 60 €
  • Kilpasarjat 40 km: 70 €

Ilmoittautuminen 1.10. – 25.11.2024

  • Retkihiihto 70 €
  • Kilpasarjat 40 km: 80 €

Ilmoittautuminen 26.11. – 13.12.2024

  • Retkihiihto 80 €
  • Kilpasarjat 40 km: 90 €

Kilpasarjojen hinta sisältää osallistumisen tapahtumaan, ajanoton, juomahuollon reitin varrella, keittolounaan ja savusaunan maalissa.

Retkisarjan hinta sisältää osallistumisen tapahtumaan, maistuvaa evästä taukopaikoilla reitin varrella ja maalissa savusaunan. Retkivoitelu on retkisarjan hiihtäjille maksuton.

Muutokset ja peruutukset

Osallistujan peruuttaessa osallistumisensa palautamme osallistumismaksun vain mahdollisen sairastumisen tai tapaturmatapauksen vuoksi lääkärintodistuksen perusteella. Osallistumisoikeuden voi aina siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan omalla ilmoituksella. Muutoksista ja peruutuksista veloitamme käsittelykuluja 10 €/muutoskerta sekä mahdollisen sarjojen hinnoista johtuvan erotuksen. Lisäkustannuksista lähetetään lisälasku.

Muutokset ja peruutukset tehdään kirjallisesti sähköpostiin mervi.savolainen@suomenlatu.fi.

Järjestäjän oikeus peruutukseen tai muutoksiin

Suomen Latu ry/Suomen Latu Kiilopää pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, joiden syynä ovat sääolosuhteet, lumiolosuhteet, force majeur –esteet tai muut Suomen Latu ry:stä riippumattomat seikat, jotka vaikuttavat tapahtuman toteutuskelpoisuuteen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa tai perua tapahtuma, mikäli olosuhteet eivät mahdollista tapahtuman turvallista toteutusta.

Mahdollisessa perumistapauksessa saat siitä tiedon sähköpostiisi ja sinulle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä.