Ilmoittautuminen

Kiilopäähiihtoon ilmoittaudutaan Suomen Ladun LYYTI-järjestelmän kautta. Ilmoittautuminen on tehtävä 7.12. klo 23:59 mennessä. Tapahtumaan ilmoittautuminen on sitova. Kun Ilmoittaudut, tarkista, että sinulla on kaikki tarpeelliset tiedot tapahtumasta. Tarkasta myös, että ilmoittamasi tiedot pitävät paikkansa. Osallistumismaksu suoritetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankki- tai luottokorttimaksuna.

Ilmoittautumisen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti vahvistusviestin sähköpostitse. Tarkista, että Suomen Latu Kiilopää on merkitty sallituksi lähettäjäksi sähköpostissasi. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista roskapostisi ja/tai mahdolliset tarjouslaatikot.

Tapahtumaa edeltävänä päivänä ja tapahtumapäivänä jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumakansliaan Kiilopäällä. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä (95,00 €).

Hinnat

Ennakkohinta 30.4.2022 asti

  • Retkihiihto 30 €
  • Kilpasarjat 40 km: 45 €

Ilmoittautuminen 1.5.-30.9.2022

  • Retkihiihto: 45 €
  • Kilpasarjat 40 km: 60 €

Ilmoittautuminen 1.10. – 15.11.2022

  • Retkihiihto 50 €
  • Kilpasarjat 40 km: 70 €

Ilmoittautuminen 15.11. – 7.12.2022

  • Retkihiihto 55 €
  • Kilpasarjat 40 km: 80 €

Hinnat sisältävät osallistumisen tapahtumaan, 40 kilometrin sarjoissa ajanoton, huollon reitin varrella, keittolounaan ja savusaunan maalissa. Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan.  

Retkivoitelu on tapahtumaan osallistuville maksuton (voitelupisteen aukialoajat). Kilpavoitelu erillismaksusta. Tuo sukset voitelupalveluun ennen klo 18 perjantaina.

Retkihiihto sopii mainiosti myös koko perheen yhteiseksi laturetkeksi. Alle 14-vuotiaiden osallistumismaksu Kiilopäähiihdon retkisarjaan on 20 €. Tapahtuma sopii kouluikäisille lapsille, jotka osaavat hiihtää. Lapset voivat osallistua tapahtumaan vain yhdessä aikuisen kanssa.

Muutokset ja peruutukset

Osallistujan peruuttaessa osallistumisensa palautamme osallistumismaksun vain mahdollisen sairastumisen tai tapaturmatapauksen vuoksi lääkärintodistuksen perusteella. Osallistumisoikeuden voi aina siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan omalla ilmoituksella. Muutoksista ja peruutuksista veloitamme käsittelykuluja 10 €/muutoskerta sekä mahdollisen sarjojen hinnoista johtuvan erotuksen. Lisäkustannuksista lähetetään lisälasku.

Muutokset ja peruutukset tehdään kirjallisesti sähköpostiin kiilopaa@suomenlatu.fi.

Järjestäjän oikeus peruutukseen tai muutoksiin

Suomen Latu ry/Suomen Latu Kiilopää pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, joiden syynä ovat sääolosuhteet, lumiolosuhteet, force majeur –esteet tai muut Suomen Latu ry:stä riippumattomat seikat, jotka vaikuttavat tapahtuman toteutuskelpoisuuteen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa tai perua tapahtuma, mikäli olosuhteet eivät mahdollista tapahtuman turvallista toteutusta.

Mahdollisessa perumistapauksessa saat siitä tiedon sähköpostiisi ja sinulle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä.