KURSSI- jA Tapahtumakalenteri

Suomen Latu Kiilopäällä tapahtuu. On kursseja, tapahtumia ja vaelluksia sekä erilaisia teemaviikkoja. Tiedustele myös monipuolisia majoituspakettejamme, jotka sisältävät majoitusta, ruokailuja ja liikuntapalveluita.

KIILOPÄÄN METSÄHOTELLI 31.8.2019

Kiilopäälle, Urho Kekkosen kansallispuiston upeisiin tunturimaisemiin nousee maailman pohjoisin metsähotelli. Tämä on elämys, josta ei kannata jäädä paitsi. 400-paikkainen metsähotelli henkii tunturien tunnelmaa ja lähestyvän syksyn väriloistoa.

Nuku-yö-ulkona -vaellus Aittajärveltä Kiilopään metsähotelliin

Vietä viikko vaeltaen Urho Kekkosen kansallispuiston upeissa tunturimaisemissa. Vaellus päättyy Kiilopään metsähotelliin 31.8.2019.

Sydän tunturissa -joogakurssi 21.-25.8.2019

Sydän tunturissa –joogakurssi on tarkoitettu aktiivisille ja joogaa jo harrastaneelle liikkujalla. Päivät koostuvat jooga- ja meditaatio-, hengitys- ja luontoyhteysharjoituksista sekä erilaisista aktiviteeteistä kuten patikoinnista ja maastopyöräilystä.

Kiilopään Metsähotelli 31.8.2019 - Ilmoittautuminen tapahtumaan on alkanut!

Tämä tulee olemaan elämys, josta ei kannata jäädä paitsi! Ilmoittautuminen tunturien tunnelmaa henkivään tapahtumaan on avattu. Varaa paikkasi maailman pohjoisimmasta Metsähotellista nyt!

Roll Outdoors vuokraamo - maastopyörät ja retkeilyvälineet kiilopäältä!

Vuokraamostamme löydät varusteet kaikille kesäretkillesi! Tarjolla on sähköläskipyörää, lihasvetoista läskipyörää, action kameraa, rinkkaa, telttaa, makuupussia ja riippumattoa.

Sydäntalven joogaa 22.-26.1.2020

Sydäntalven joogaa on tarkoitettu kaikille joogasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille

Terveyttä tunturista 7.-10.11.2019

Koe talvikauden avaus Kiilopäällä joogan ja omaan hyvinvointiin keskittymisen parissa

Kiilopäähiihto 14.12.2019

Järjestyksessään viides Kiilopäähiihto sivakoidaan 14.12.2019.