Kiilopään juoksuvaellus 6.-8.7.2019

29.03.2019

Mieli vetää erämaahan? Haaveiletko kevyin varustein tehdystä juoksuvaelluksesta, mutta et halua lähteä yksin? Kokeneet oppaamme johdattavat sinut tunturien erämaahan, Sokostin ja Paratiisikurun maisemiin. 

Kolmen päivän aikana matkaa kertyy yhteensä n. 100-120 kilometriä. Yövymme kaksi yötä Luirojärven varaustuvassa.

Vaellus on fyysisesti vaativa. Edellytyksenä osallistumiselle on kokemus ultramatkojen polkujuoksusta, esim. osallistuminen minimissään 50 km polkujuoksukisaan viimeisen vuoden aikana tai aiempi kokemus juoksuvaelluksista.


Vaelluksen hinta on 268 e/hlö. Hinta sisältää opastetun juoksuvaelluksen, 2 yötä varaustuvassa ja lähtöaamun aamiaisen Kiilopäällä. Ilmoittautuminen vain netissä. Lisätietoja vaelluksesta antaa Mervi Savolainen (mervi.savolainen[at]suomenlatu.fi).

ILMOITTAUDU TÄSTÄ. 

Ei sisällä majoitusta Kiilopäällä. Voit tiedustella majoitusta Kiilopäällä puh 016 670 0700 tai kiilopaa@suomenlatu.fi.

Aittajärvelle ei ole järjestäjän puolesta yhteiskuljetusta Kiilopäältä. Jos haluat sopia kimppakyydeistä lähtöpaikalle, anna ilmoittautumisen yhteydessä lupa yhteystietojesi jakamiseen muille osallistujille.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Vaellusta edeltävällä viikolla Kiilopäällä on polkujuoksuviikko. Voit siis tulla jo edeltäväksi viikoksi nautiskelemaan Kiilopään poluista sekä savusaunan lämmöstä ja jatkaa sitten juoksuvaellukselle.

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.