KIILOPÄÄN KERÄKURMITSAT 2.-8.6.2019

30.01.2019

Kiilopään Keräkurmitsat ­lintuviikolla retkeillään Kiilopään lisäksi Sodankylän, Inarin ja  Utsjoen parhailla lintupaikoilla. Tunnet jo tavallisimmat linnut ja haluat syventää osaamistasi Pohjois­Lapin elinympäristöissä tavattaviin lajeihin. Lintuviikon oppaana toimii pitkänlinjan lintuharrastaja, Mikko Savelainen.

Osallistujilta edellytetään hyvää  peruskuntoa sekä mielenkiintoa linturetkeilyyn ja lintujen tunnistamiseen. Päivittäiset  kävelymatkat voivat olla viidestä kilometristä yli kymmeneen kilometriin ja retkipäivät pitkiä. Oma kaukoputki ja jalusta on tarpeellinen, mutta ei välttämätön. Oppaan kaukoputki on retkeläisten käytössä. Jokaisen retkipäivän jälkeen käydään läpi havaintoja ja perehdytään lintujen tunnistamiseen sekä lintuharrastukseen.

Kurssimaksu: Suomen ladun jäsenille 700 €/hlö, jaetussa kahden hengen huoneessa tai 805 €/yhden hengen huoneessa. Hinta muille 720 €/hlö/2hh ja 825 €/hlö/ 1hh.

Hinta sis:
•    monipuolisen lintuviikon ohjelman, jossa useita päiväretkiä lintupaikoille mm. Sompiojärvelle ja Karigasniemelle.
•    majoituksen Suomen Latu Kiilopäällä hotellimajoituksessa (2 hh tai 1 hh) 
•    täysihoidon (tulopäivän päivällisestä lähtöaamun aamiaiseen, eväät/lounas ohjelman mukaan), iltasauna päivittäin, tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina savusauna.

Ilmoittautumiset 1.4.2019 mennessä: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016-6700 700. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita määräaikaan mennessä on kuusi henkilöä. Maksimi osallistujamäärä on 16 henkilöä. 
 

Kiilopää pidättää oikeuden muutoksiin.