KIIRUNAT VARANGILLE 2-8.6.

30.01.2019

Kiirunat Varangille ­lintuviikolla retkeillään Varanginvuonon upeissa lintukohteissa sekä tietysti Kiilopään ja Sompion maisemissa. Tunnet jo tavallisimmat linnut ja haluat syventää osaamistasi.

Pohjois-­Lapin elinympäristöissä tavattaviin lajeihin. Lintuviikon oppaana toimii pitkänlinjan lintuharrastaja Sodankylästä, Ossi Pihajoki. Osallistujilta edellytetään hyvää  peruskuntoa sekä mielenkiintoa linturetkeilyyn ja lintujen tunnistamiseen. Päivittäiset  kävelymatkat voivat olla viidestä kilometristä yli kymmeneen kilometriin ja retkipäivät pitkiä. Oma kaukoputki ja jalusta on tarpeellinen, mutta ei välttämätön. Oppaan kaukoputki on retkeläisten käytössä. Jokaisen retkipäivän jälkeen käydään läpi havaintoja ja perehdytään lintujen tunnistamiseen sekä lintuharrastukseen.

Kurssimaksu: Suomen ladun jäsenille 840 €/hlö, jaetussa kahden hengen huoneessa tai 930 €/yhden hengen  huoneessa. Hinta muille 875 €/hlö/2hh ja 960 €/hlö/ 1hh.

Hinta sis.
•    monipuolisen lintuviikon ohjelman, jossa myös kahden yön retki Norjaan ja vierailu Hornoyan kuuluisalla lintusaarella.
•    majoituksen Suomen Latu Kiilopäällä hotelli majoituksessa (joko 2 hh tai 1 hh) sekä majoituksen Norjassa.
•    täysihoidon (tulopäivän päivällisestä lähtöaamun aamiaiseen, eväät/lounas ohjelman mukaan), iltasauna päivittäin, tiistaina ja perjantaina savusauna.

Ilmoittautumiset 1.4.2019 mennessä: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016-6700 700. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita määräaikaan mennessä on kahdeksan henkilöä. Maksimi osallistujamäärä on 15 henkilöä. 

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.