Sydäntalven joogaa 22.-26.1.2020

09.07.2019

Sydäntalven joogaa

Sydäntalven joogaa - tunturissa on aikaa itsellesi!

Keskitalvi ei ole vain pimeää, vaan se on pastellinsävyjen leikkiä, auringon paistetta, hankien kimallusta, kuun loistetta, revontulien tanssia ja tähdenlentoja. Nipistelevä pakkanen ja syleilevä hämärä luovat oikeat mittasuhteet elämälle ja kääntävät kuin luonnostaan katseen itseä kohden.


Joskus etäisyys kaikesta tutusta auttaa hahmottamaan kokonaisuutta paremmin kuin virrassa luoviminen. Nyt sinulla on mahdollisuus joogan keinoin ja tunturiluonnon elinvoimaa lisäävin vaikuttein parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Päivien aikana teemme joogaharjoitusta kaksi-kolme kertaa päivässä, hiihdämme tai lumikenkäilemme päivittäin Kiilopään upeissa maastoissa, meditoimme, iloitsemme ja syvennymme itseemme – ennen kaikkea opimme itsestämme ja omasta viisaudestamme.

Kurssilla teemme erilaisia harjoituksia: dynaamista joogaa, lempeitä joogaterapiaharjoitteita sekä luontoyhteys-, hengitys- ja meditaatioharjoitteita. Harjoitukset juurruttavat, auttavat keskittymään sydäntilaamme, syventävät ja helpottavat hengitystämme sekä puhdistavat niin kehoa kuin mieltä luoden tasapainoisen kokonaisuuden. Kurssi auttaa jaksamaan pitkälle kevääseen!

Aika:             22.1.-26.1.2020, ke-su
Paikka:         Suomen Latu Kiilopää
Järjestäjä:    Suomen Latu Kiilopää
Koulutus:     joogaopettaja ja –terapeutti Aksana Kurola  / Yoga Nature Lapland

Kurssin tavoite: Joogan keinoin ja tunturiluonnon elinvoimaa lisäävin vaikuttein parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kurssin kohderyhmä: Kaikki joogasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneet. Kuntosi mukaan voit valita itsellesi sopivat harjoitteet. Koko ohjelmaan osallistuminen vaatii hyvää kuntoa, sillä kurssilla liikutaan luonnossa latujenkin ulkopuolella ja tehdään päivittäin fyysisiä joogaharjoitteita.

 

Kurssimaksu:  Suomen Ladun jäsenille 460 €/hlö, muut 480€/hlö (1hh lisämaksusta 70€)

  • sis. koulutuksen 4 päivänä
  • majoituksen Suomen Latu Kiilopäällä hotellimajoituksessa
  • täysihoidon (tulopäivän päivällisestä lähtöaamun aamiaiseen, lounas ohjelman mukaan) sekä termospullollisen lämmintä mehua retkille
  • retkillä tarvittavien välineiden käytön (suksi- ja lumikenkäsetti)
  • iltasauna päivittäin, keskiviikkona ja perjantaina savusauna

 

 

Ilmoittautumiset 1.12.2019 mennessä: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016-6700700. Minimihenkilömäärä on 6 henkilöä. Maksimihenkilömäärä, joka kurssille voidaan ottaa on 16 henkilöä.

Kurssivarustus: peruspäiväretkivarusteet talvioloihin – suosittelemme kerrospukeutumista, lämmin taukovaate, talvikengät, tunturisukset ja lumikengät, hiihtovarusteet (suksisettejä vuokrattavissa Kiilopäältä omille hiihtoretkille), reppu, termospullo, sopiva vaatetus

- myös lämmintä vaatetusta - joogamatto, jos sinulla sellainen on. Mattoja saa lainaan.

- rennot joustavat harjoitteluvaatteet, muistiinpanovälineet, viltti loppurentoutukseen (meditaatiotyyny jos sinulla on sellainen).

Lisätietoja kurssin sisällöstä ohjaajalta: aksana@yoganature.fi tai p. 044-3131408