HOTELLI NIILANPÄÄ

Hotelli Niilanpää tarjoaa helpon aktiiviloman tuntureiden sylissä, Kiilopään pihapiirissä.

Hotelli Niilanpää tarjoaa 34 täysin uusittua huonetta ja kaksi erikokoista huoneistoa. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone-wc, televisio, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Huoneissa on myös langaton internetyhteys.

Hotellihintaan sisältyy aamiainen, pedatut liinavaatteet, pyyhkeet sekä iltasauna. Hotellirakennuksessa sijaitseva suksien säilytys- ja voitelutila on asukkaiden käytössä.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellihuoneisiin ei voi ottaa lemmikkejä.

Hotelli sijaitsee Suomen Latu Kiilopään pihapiirissä, noin 50 metrin päässä päärakennuksesta.

Tervetuloa uudistettuun hotelliimme!

NIILANPÄÄN KELOHUONEISTO KAMMI

Katso virtuaaliesitys

Kelohuoneisto Kammi on upea, saunallinen huoneisto 4–8 henkilölle. Huoneistossa kaksi kahden hengen makuuhuonetta, kaksikerroksinen makuualkovi (max 4 hengelle), tupakeittiö, jossa hyvin varustelu keittonurkkaus (keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiasto, mikro), 2 wc:tä, sauna, suihku ja pukuhuone.

Hotellirakennuksessa sijaitseva suksien säilytys- ja voitelutila on asukkaiden käytössä.

Huoneisto on savuton eikä sinne voi ottaa lemmikkejä. Aamiainen ei sisälly majoituksen hintaan Kammissa.

NIILANPÄÄN KELOHUONEISTO KIEPPI

Katso virtuaaliesittely

Kieppi on kahden hengen tyylikäs kelohuoneisto Hotelli Niilanpään pohjakerroksessa. Huoneessa on hyvin varusteltu keittonurkkaus (kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, keittolevyt, astiasto), kylpyhuone, televisio ja hiustenkuivain.

Hotellihintaan sisältyy pedatut liinavaatteet, pyyhkeet sekä iltasauna. Hotellirakennuksessa sijaitseva suksien säilytys- ja voitelutila on asukkaiden käytössä.

Huoneisto on savuton eikä sinne voi ottaa lemmikkejä.

2 HENGEN HUONEET

 

2-4 HENGEN HUONEET

Hotelli Niilanpään huoneet on remontoitu kokonaisuudessaan vuoden 2017 aikana. Hotellissamme on  2–4 hengen huoneita.

Huoneissa on kylpyhuone (suihku-wc), televisio, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Hotellin käytävällä on jääkaappi asiakkaiden yhteiskäytössä. Alakerran käytävällä on useita kuivauskaappeja asiakkaidemme käytössä. Kuivauskaapeissa kuivaat kätevästi vaatteet niin hiihto- kuin patikkaretkenkin päätteeksi!

Hotellihintaan sisältyy aamiainen, pedatut liinavaatteet, pyyhkeet sekä iltasauna. Hotellirakennuksessa sijaitseva suksien säilytys- ja voitelutila on asukkaiden käytössä.

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellihuoneisiin ei voi ottaa lemmikkiä.

Varaa majoitus