MÖKIT

Nauti mökkilomasta Urho Kekkosen kansallispuiston syleilyssä, parhaiden palveluiden äärellä.

Suomen Latu Kiilopään mökit tarjoavat täydelliset puitteet liikunnalliselle luontolomalle. Hyvin varustellut mökit sijaitsevat 120–500 metrin päässä Suomen Latu Kiilopään päärakennuksesta.

Mökkihintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Liinavaatteet pedataan itse. Hotellirakennuksessa sijaitseva suksien säilytys- ja voitelutila on mökkiasukkaiden käytössä.

Kaikki mökit ovat savuttomia. Lapinmökkeihin voi ottaa lemmikkieläimen lisämaksusta.

HIRSIMÖKIT

Hirsimökkiin (44 m2) majoittuu 2–4 henkeä. Mökeissä on makuuhuone (2 x 80 cm levät vuoteet), tupakeittiö (vuodesohva, jonka vuodekoko on 140x190 cm), takka, tv, kahvinkeitin, keittolevyt, mikroaaltouuni, jääkaappi, sauna/suihku, wc, hiustenkuivain. Mökeissä on lisäksi varusteiden kuivauskaappi, pieni ulkovarasto (kylmä) ja autonlämmityspistoke. Sähkölämmitys. Näiltä mökeiltä on päärakennukseen matkaa 300–500 metriä.

LAPINMÖKIT

Lapinmökkiin majoittuu 4 henkilöä. Mökeissä (30 m2) on yksi huone, jossa kaksi kerrossänkyä (vuodekoko alapedissä 110x200 cm ja yläpedissä 80x200 cm), keittonurkkaus (astiat, mikroaaltouuni, sähkölevy, jääkaappi, kahvinkeitin), pöytä & tuolit, tv ja vaatekaapit. Mökissä on lisäksi sauna, suihku, wc, hiustenkuivain ja varusteiden kuivauskaappi. Mökit sijaitsevat Suomen Latu Kiilopään pihapiirissä, 120–300 metrin päässä päärakennuksesta. Lapinmökkeihin voi ottaa lemmikkieläimen lisämaksusta.

POHJAN UKKO

10 hengen kelomökki (Pohjan Ukko). Mökissä 2 kpl 2 hengen huonetta, kaksi avoparvea, keittiö, sauna, takka, varusteiden kuivatuskaappi, televisio, astianpesukone ja mikroaaltouuni.

Varaa majoitus