Reitit

Tältä sivulta löydät opastettujen retkien reitit. HUOM! karttoihin saattaa tulla (ja todennäköisesti myös tulee) pieniä muutoksia ennen tapahtumaa. Tiedotamme ilmoittautuneita muutoksista sekä päivitämme uudet kartat tälle sivulle mikäli muutoksia tulee!

OPASTETUT RETKET

1. Helpot opastetut retket:

Polut ovat ajoteknisesti helppoa ajettavaa ja päivämatkat leppoisan mittaisia. Huomioi kuitenkin, että etenkin toisena päivänä nousumetrejä tulee jonkin verran tunturille nousemisen seurauksena. Jos oma kuntosi epäilyttää, suosittelemme sähköpyörällä osallistumista. Nämä lenkit sopivat hyvin myös aloittelijoille, jotka ovat innokkaita kokeilemaan maastopyöräilyä luonnossa liikkumiseen.

Avaa reitti koko ruutuun

2. Keskipitkät opastetut retket

Valtaosa ajettavista poluista on suhteellisen helppoa ajettavaa, mutta paikoitellen reitin varrelle osuu haastavampiakin paikkoja. Ajomatkat ovat kohtuullisia ja taukoja ehditään pitää reilusti päivän aikana. Nämä lenkit sopivat hyvin leppoisasta meiningistä nauttiville maastopyöräilijöille sekä hyväkuntoisille, mutta vielä hieman kokemattomammille kuskeille!

Avaa reitti kokoruutuun

3. Pitkät opastetut retket

Pitkät opastetut retket sisältävät hienoimpia polkuja UK-puiston alueella ja sen ulkopuolella. Ajotahti pidetään rauhallisena, mutta pitkästä matkasta johtuen taukoja ei ehditä pitää yhtä usein kun keskipitkällä lenkillä. Nämä opastetut lenkit sopivat hieman enemmän polkeneille. Jos kuntosi epäilyttää, suosittelemme osallistumaan retkelle sähköpyörällä.

Avaa reitti kokoruutuun