KIILOPÄÄN RETKIOHJELMA

Kiilopäällä ei tule aika pitkäksi! Tutustu uusiin ulkoilulajeihin tai lähde retkille Urho Kekkosen kansallispuiston unohtumattomiin maisemiin. Suomen Ladun oppaat järjestävät Kiilopäällä viikoittain kaikille avoimia päiväretkiä. Vakioretkien lisäksi ohjelmassa on vaihtuvia retkiä, joista tiedotetaan ilmoitustaululla ja Kiilopään facebook-sivulla.

Ulkoilu on myös korona-aikana turvallista ja tärkeää. Huomioithan kuitenkin muutaman asian.

  1. Osallistu opastetuille retkille ja muihin ohjelmiin vain täysin terveenä.
  2. Ilmoittaudu retkille ennakkoon. Retkien osallistujamäärä on rajoitettu.
  3. Huolehdi turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.
  4. Varaa retkille mukaan riittävästi omaa juotavaa ja evästä. Vältämme ruuhkaisia taukopaikkoja.
  5. Käytä sisätiloissa ja taukopaikoilla maskia.
  6. Seuraamme koronasuosituksia ja ohjelmaan voi tulla muutoksia ja peruutuksia.

Varaa välineet ja retket

Voit ilmoittautua myös sähköpostitse pääoppaalle esko.turkka@suomenlatu.fi (ilmoita myös nimesi ja puhelinnumerosi). Ilmoittautuminen retkille viimeistään edellisenä päivänä klo 21 mennessä.


RUSKAN RETKIOHJELMA (15.8.-2.10.)

Tiistai, klo 10
TIISTAIRETKI TUNTURIIN.
Opastettu päivävaellus Kiilopään lähituntureilla tai metsissä. Kelin salliessa retki suuntautuu avotunturiin. Opas kertoo retken aikana Urho Kekkosen kansallispuistosta ja luonnosta. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä. Retki on maksuton. Kesto 4-5 tuntia.
Keskiviikko, klo 16:
MAASTOPYÖRÄLENKKI
yhteistyössä Roll Outdoors.

Tule kokeilemaan maastopyöräilyä yhteislenkille. Ajamme lenkin Kiilopään lähiympäristössä vaihtelevilla mutta aloittelijaystävällisillä reiteillä. Lenkin hinta 5 euroa myös omalla pyörällä tulijoille.Vuokrapyörän lenkille voit varata helposti ilmoittautumisen yhteydessä. Kesto 2 tuntia. Lisätietoa ja ilmoittautuminen vuokraamoon tai sähköpostilla kiilopaa@rolloutdoors.com.
Torstai, klo 10
TORSTAIRETKI TUNTURIIN.
Opastettu päivävaellus Kiilopään lähituntureilla tai metsissä. Kelin salliessa käymme tutustumassa jääkauden muovaamin kuruihin. Opas kertoo retken aikana Urho Kekkosen kansallispuistosta ja luonnosta. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä. Retki on maksuton. Kesto 4-5 tuntia.

Huom! Keliolosuhteet saattavat muuttaa ohjelmaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.