Kiilopään viikko-ohjelma

Kiilopäällä ei tule aika pitkäksi! Tutustu uusiin ulkoilulajeihin tai lähde retkille Urho Kekkosen kansallispuiston unohtumattomiin maisemiin. Suomen Latu järjestää Kiilopäällä viikoittain opastettuja päiväretkiä. Retkille voivat osallistua maksutta Suomen Ladun jäsenet ja kaikki Kiilopäällä majoittuvat. Lisäksi ohjelmassa on viikoittain pyöräretki pienestä lisämaksusta.

Opasparkki ma-pe klo 8.30-9.15

Onko sinulla kysyttävää opastetuista retkistä, kaipaatko reittineuvontaa tai vinkkejä omille retkille?

Oppaat ovat paikalla Kiilopään aulassa ma-pe klo 8.30-9.15. Tule rohkeasti juttelemaan ja kysymään retkivinkkejä aamulla ja aina muulloinkin, kun oppaat ovat paikalla!


Talven retkiohjelma (12.12.2022-31.3.2023)

MAANANTAI

10-11 Talviuintituokio. Pulahdus viileään veteen tuo hyvää oloa, terveysvaikutuksia, turvallista extremeä ja rentouttavaa mindfullnessia. Tule kokeilemaan talviuintia ohjatusti ja turvallisesti. Talviuintituokion aikana Suomen Ladun opas on paikalla jakamassa tietoa talviuinnista, varusteista ja talviuintipaikoista. Alakerran pukuhuoneet ja suihkut ovat auki talviuintituokion aikana.

14-15.30 Hiihtokoulu aloittelijoille. Perinteisen hiihdon tekniikkaa aloittelijoille. 55€/hlö. Hinta sisältää välinevuokran hiihtokoulun ajaksi.

TIISTAI

10 Tiistairetki – Vapaa on vain umpihanki. Opastettu umpihankiretki Urho Kekkosen kansallispuiston upeissa ikimetsissä. Retki sopii myös aloitteleville hiihtäjille. Lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä mukaan. Retken kesto 2-3h. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 45 e/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €

KESKIVIIKKO

10 Kurujen kierros. Kuljemme lumikengillä Kiilopään lähiseudun kuruissa ja vanhoissa metsissä. Lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä mukaan. Retken kesto 2-3h. Maksuton Kiilopäällä majoittuville ja Suomen Ladun jäsenille, muille hinta 45 e/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

16-18 Pimeäpyöräily. Tule kokeilemaan maastopyöräilyä yhteislenkille. Ajamme lenkin Kiilopään lähiympäristössä vaihtelevilla, mutta aloittelijaystävällisillä reiteillä. Lenkki on maksuton Kiilopäällä majoittuville. Vuokrapyörän lenkille voit varata helposti ilmoittautumisen yhteydessä. Yhteistyössä Roll Outdoors. Ilmoittaudu retkelle ja varaa vuokrapyörä.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €

TORSTAI

10 Torstairetki – Tunturien tunnelmaa. Opastettu tunturihiihtoretki. Tule nauttimaan tunturihiihdosta porukassa. Retken aikana tutustumme jääkauden jälkiin maisemassa ja tunturiluontoon. Lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä mukaan. Retken kesto 4-5h. Maksuton Kiilopäällä majoittuville, muille hinta 60 €/hlö. Ilmoittaudu retkelle.

18-19 Lettuilta. Tule paistamaan oma lettusi avotulella turvekammi Maahisessa. Vain Kiilopäällä majoittuville.

20-21.30 Kuutamoretki. Tunnelmallinen iltalumikenkäily otsalamppujen valossa. Pysähdymme retken aikana tutkimaan tähtitaivasta ja sään salliessa revontulia. Hinta 55 €/hlö, sisältää välinevuokran.

PERJANTAI

11 Tulisteluretki. Opastettu laturetki tulipaikalle. Tulilla keitämme nokipannukahvit ja bongailemme kuukkeleita. Retken kesto 3h. Maksuton Kiilopäällä majoittuville,
muille hinta 45 €/hlö. Välinevuokra ei sisälly hintaan.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €

Joulun ajan retkiohjelma

https://www.kiilopaa.fi/joulu-ja-uusivuosi-2022/

Ilmoittautuminen retkille edellisenä päivänä klo 21.00 mennessä. Retkien minimiosallistujamäärä on 3 henkilöä.

Retken hinta muualla majoittuville ei Suomen Ladun jäsenille 45€/hlö + välinevuokra tai voit kysyä myös yksityisretken hintaa.

Retket on tarkoitettu yksittäisille asiakkaille. Kysy erikseen tarjousta, jos olet tulossa ryhmän kanssa.

Lisätietoja retkistä antaa pääoppaamme satu.puolakka@suomenlatu.fi.

Keliolosuhteet voivat muuttaa ohjelmaa. Kiilopää pidättää oikeuden muutoksiin.