Suomen Latu Kiilopäällä ei tule aika pitkäksi! Tutustu uusiin ulkoilulajeihin tai lähde retkille Urho Kekkosen kansallispuiston unohtumattomiin maisemiin. Päivän päätteeksi nautit savusaunan ihanasta lämmöstä ja pulahdat viilentävään Kiilopuroon.

Suomen Ladun kokeneet vapaaehtoisoppaat järjestävät viikoittain kaikille avoimia, maksuttomia päiväretkiä. Vakioretkien lisäksi ohjelmassa on vaihtuvia retkiä, joista tiedotetaan ilmoitustaululla ja Kiilopään facebook-sivulla. Vaihtoehtoja löytyy parin tunnin patikasta koko päivän retkiin.

RUSKAN RETKIOHJELMA

Maanantai
10-13KEVYT PATIKKARETKI TUNTURIIN
Retken aikana tutustutaan lähialueen luontoon, kuruihin ja historiaan. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä.
Tiistai
10-15TIISTAIRETKI TUNTURIIN
Koko päivän patikkaretki Urho Kekkosen kansallispuistossa. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä.
Keskiviikko
14-15MINIMAASTOPYÖRÄKOULU
yhteistyössä Roll Outdoors.
15-16.30MAASTOPYÖRÄILYN VIIKKOLENKKI
yhteistyössä Roll Outdoors.
Tule kokeilemaan maastopyöräilyä yhteislenkille.
Ajamme lenkin Kiilopään lähiympäristössä vaihtelevilla mutta aloittelijaystävällisillä reiteillä. Mikäli maastopyöräily ei ole sinulle tuttua, suosittelemme osallistumaan tunnin minimaastopyöräilykurssille joka alkaa tuntia ennen lenkkiä (klo. 14.00).
Viikkolenkkien osallistujamäärä on max 15 henkilöä. Lenkin hinta 5 euroa myös omalla pyörällä tulijoille. Vuokrapyörän lenkille voit varata helposti ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen ja vuokrapyörien varaukset täältä.
Torstai
10-14TORSTAIRETKI TUNTURIIN
Koko päivän patikkaretki Urho Kekkosen kansallispuistossa. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä.
Perjantai
10-13OPASTETTU RETKI KIILOPÄÄN HUIPULLE

Ilmoittautuminen retkille retkikansioon viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä.

Huom! Retkille on rajattu osallistujamäärä! Minimiosallistujamäärä on 3 hlö. Lisätietoja vastaanotosta tai mervi.savolainen@suomenlatu.fi. Keliolosuhteet saattavat muuttaa ohjelmaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.