KIILOPÄÄN RETKIOHJELMA

Kiilopäällä ei tule aika pitkäksi! Tutustu uusiin ulkoilulajeihin tai lähde retkille Urho Kekkosen kansallispuiston unohtumattomiin maisemiin. Suomen Latu järjestää Kiilopäällä viikoittain päiväretkiä, joille voivat osallistua maksutta Suomen Ladun jäsenet ja kaikki Kiilopäällä majoittuvat. Lisäksi ohjelmassa on hiihtokoulu ja pyöräretki pienestä lisämaksusta.

Varaa välineet ja retket

Voit ilmoittautua retkille netissä tai sähköpostitse pääoppaalle satu.puolakka@suomenlatu.fi (ilmoita myös nimesi ja puhelinnumerosi). Ilmoittautuminen retkille edellisenä päivänä klo 21 mennessä.

Opasparkki ma-pe klo 8.30-9.15

Onko sinulla kysyttävää opastetuista retkistä, kaipaatko reittineuvontaa tai vinkkejä omille retkille?

Kiilopään oppaat ovat paikalla ravintolan päädyssä opaspöydässä ma-pe klo 8.30-9.15. Tule rohkeasti juttelemaan ja kysymään retkivinkkejä aamulla ja aina muulloinkin, kun oppaat ovat paikalla!


Retkiohjelma, viikot 2-7 /2022

MAANANTAI

10-11.30 Tutustu lumikenkäilyyn: lajiperehdytys ja retki. Maksuton. Vuokraamostamme voit vuokrata lumikengät retken ajaksi. Ilmoittaudu retkelle.

14-15.30 Hiihtokoulu aloittelijoille. 40 e/hlö, sisältäen välinevuokran hiihtokoulun ajaksi. Ilmoittaudu retkelle.


TIISTAI

10-12 Tiistairetki tunturiin. Opastettu tunturihiihtoretki. Oppaan johdolla pääset nauttimaan tunturihiihdosta merkittyjen reittien ulkopuolella. Retken aikana tutustutaan lähiseudun kuruihin ja tunturiluontoon. Maksuton. Välineet (tunturisukset tai liukulumikengät) retkelle voit vuokrata Kiilopään vuokraamosta. Ilmoittaudu retkelle.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €


KESKIVIIKKO

10-14 Lumikenkäretki. Kelin salliessa retki suuntautuu Kiilopään huipulle. Maksuton. Vuokraamostamme voit vuokrata lumikengät retken ajaksi. Ilmoittaudu retkelle.

16-17.30 Maastopyöräilyn viikkolenkki. Tule kokeilemaan maastopyöräilyä yhteislenkille. Ajamme lenkin Kiilopään lähiympäristössä vaihtelevilla mutta aloittelijaystävällisillä reiteillä. Lenkin on hinta 5 euroa myös omalla pyörällä tulijoille. Vuokrapyörän lenkille voit varata helposti ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu retkelle.

15-20 Savusauna ja purouinti. 12/15 €


TORSTAI

10-14 Torstairetki tunturiin. Opastettu umpihankiretki. Oppaan johdolla pääset nauttimaan hiihdosta merkittyjen reittien ulkopuolella. Retki suuntautuu Kiiloselän ikimetsiin. Maksuton. Välineet (tunturisukset tai liukulumikengät) retkelle voit vuokrata Kiilopään vuokraamosta. Ilmoittaudu retkelle.


PERJANTAI

10-12 Opastettu lumikenkäretki. Tutustumme Kiilopään lähiseudun kuruihin ja metsiin. Maksuton. Vuokraamostamme voit vuokrata lumikengät retken ajaksi. Ilmoittaudu retkelle.

Huom! Keliolosuhteet saattavat muuttaa ohjelmaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.