Suomen Latu Kiilopäällä ei tule aika pitkäksi! Tutustu uusiin ulkoilulajeihin tai lähde retkille Urho Kekkosen kansallispuiston unohtumattomiin maisemiin. Päivän päätteeksi nautit savusaunan ihanasta lämmöstä ja pulahdat viilentävään Kiilopuroon.

Suomen Ladun kokeneet vapaaehtoisoppaat järjestävät viikoittain kaikille avoimia, maksuttomia päiväretkiä. Vakioretkien lisäksi ohjelmassa on vaihtuvia retkiä, joista tiedotetaan ilmoitustaululla ja Kiilopään facebook-sivulla. Vaihtoehtoja löytyy parin tunnin patikasta koko päivän retkiin.

Ulkoilu on myös korona-aikana turvallista ja tärkeää. Huomioithan kuitenkin muutaman asian.

  1. Osallistu opastetuille retkille ja muihin ohjelmiin vain täysin terveenä.
  2. Ilmoittaudu retkille ennakkoon. Retkien osallistujamäärää on rajoitettu.
  3. Huolehdi turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.
  4. Varaa retkille mukaan riittävästi omaa juotavaa ja evästä. Vältämme ruuhkaisia taukopaikkoja.
  5. Käytä sisätiloissa maskia.

ALKUTALVEN RETKIOHJELMA

Maanantai
13-15KEVYT PATIKKA- TAI LUMIKENKÄRETKI TUNTURIIN
Retken aikana tutustutaan lähialueen luontoon, kuruihin ja historiaan. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä.
Tiistai
10-15TIISTAIRETKI TUNTURIIN
Koko päivän patikka- tai hiihtoretki Urho Kekkosen kansallispuistossa. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä.
Keskiviikko
16-18MAASTOPYÖRÄILYN VIIKKOLENKKI
yhteistyössä Roll Outdoors.

Tule kokeilemaan maastopyöräilyä yhteislenkille. Ajamme lenkin Kiilopään lähiympäristössä vaihtelevilla mutta aloittelijaystävällisillä reiteillä. Lenkin hinta 5 euroa myös omalla pyörällä tulijoille. Vuokrapyörän lenkille voit varata helposti ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen ja vuokrapyörien varaukset täältä.
Torstai
10-14TORSTAIRETKI TUNTURIIN
Koko päivän patikka- tai hiihtoretki Urho Kekkosen kansallispuistossa. Varaa mukaan reppu ja kelinmukaista varavaatetta sekä riittävästi juomaa ja evästä.
Perjantai
10-13OPASTETTU RETKI KIILOPÄÄN HUIPULLE
Retki tehdään kelistä riippuen jalan tai lumikengillä.

Ilmoittautuminen retkille retkikansioon viimeistään edellisenä iltana klo 21 mennessä.

Huom! Retkille on rajattu osallistujamäärä! Minimiosallistujamäärä on 3 hlö. Lisätietoja vastaanotosta tai mervi.savolainen@suomenlatu.fi. Keliolosuhteet saattavat muuttaa ohjelmaa.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.