STUGOR

Njut av stugsemester bredvid Urho Kekkonens nationalpark med mångsidiga tjänster på gångavstånd. 

Våra stugor välkomnar dig till en lyckad aktivitetssemester i unik fjällmiljö. De välutrustade stugorna ligger på 120-500 meters avstånd från huvudbyggnaden. 

I priset ingår lakan och handdukar. Sängarna bäddas själv. Stuggästerna får använda utrymmen i hotellbyggnaden för att förvara och valla sina skidor. 

Alla våra stugor är rökfria. Husdjur är välkomna i Lapplandsstugorna.

TIMMERSTUGORNA

Se virtual visning

I timmerstugorna ryms 2-4 personer (44 m2). Stugorna har ett sovrum (2 x 80 cm breda sängar), ett kök, en eldstad, TV, kaffekokare, kokplattor, mikrougn, kylskåp, bastu/dusch, toalett och hårtork. Stugorna har även ett torkskåp för kläder och utrustning, ett litet uteförråd samt eluttag för motorvärmare. Stugorna har elvärme. Timmerstugorna ligger på 300-500 meters avstånd från huvudbyggnaden. 

LAPPLANDSSTUGORNA

Se virtual visning

Lapplandsstugan rymmer 4 personer. I stugorna (30 m2) finns ett rum med två våningssängar (bäddstorlek i nedre sängen 110x200cm och i övre 80x200cm). I stugan finns kokvrå (kärl, mikrougn, kokplatta, kylskåp, kaffekokare), bord och stolar, TV och klädskåp. Stugorna är utrustade med bastu, dusch, toalett, hårtork samt torkskåp för kläder. Stugorna ligger 120-300 meter från huvudbyggnaden. 

POHJAN UKKO

Se virtual visning

Pohjan Ukko är en 10 personers timmerstuga. I stugan finns 2 x 2 personers rum, två öppna loft, ett kök, bastu, eldstad, ett torkskåp för kläder och utrustning, TV, diskmaskin och mikrougn.