Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aloittelijoiden vaellus UK-puistoon

29.8.2020 @ 00:00 4.9.2020 @ 23:59

Yhteistyössä eräopas Mika Railo/ Railo Outdoor

Lähde mukaan opettelemaan retkeilyä oikeissa olosuhteissa! Suomen Ladun Kiilopään tunturikeskuksessa ja UK-puistossa kurssi on helppo ja mukava tapa aloittaa uusi harrastus. Kurssi käsittää kaksi päivää perustekniikoiden opiskelua Kiilopään keskuksessa sekä neljän yön vaelluksen kansallispuiston upeissa maastoissa.

Kurssilla opetellaan muun muassa rinkan pakkaamista, reitin suunnittelua, teltan pystytystä ja maittavien retkiruokien valmistusta retkikeittimellä. Kurssin jälkeen osaat suunnitella ja tehdä turvallisen yön yli retken ja olet hienoa luontokokemusta rikkaampi ja täynnä intoa hankkimaan niitä lisää.

Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille tai jo vähän retkeilleille, jotka haluavat syventää osaamistaan. Vaelluksen päivämatkat pidetään kohtuullisina ja suunnitellaan osallistujien kunnon ja toiveiden mukaan.

Varusteiden puutekaan ei ole este osallistumiselle: Kiilopään monipuolisesta vuokraamosta voit vuokrata puuttuvat välineet 15 prosentin alennuksella.

Aika: 29.8.-4.9.2020
Paikka: Suomen Latu Kiilopää ja Urho Kekkosen kansallipuisto
Järjestäjä: Suomen Latu Kiilopää
Koulutus: Mika Railo / Railo Outdoor www.railo.net
Hinta: 600€/henkilö.

Hinta sis. Hostellimajoituksen puolihoidolla 29.-31.8. (jaettu huone), kurssin mukaisen ohjelman ja opastuksen vaelluksella 31.8.-4.9.

Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on kuusi 7.8. mennessä. Ryhmän minimimaksimikoko on 12 henkeä.

Varaukset myyntipalvelusta: kiilopaa@suomenlatu.fi

Lisätietoja kurssin sisällöstä: Mika Railo 040 667 1055 tai mika@railo.net

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.