Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joogaa tunturissa

4.7.2020 @ 00:00 11.7.2020 @ 23:59

Joogaa tunturissa –kurssilla yhdistämme lempeät joogaharjoitukset ja luontoretket yhtenäiseksi kokemukseksi. Kurssilla pääset kulkemaan vaikuttavissa luonnonkauniissa paikoissa tuntureilla, kuruissa ja metsissä polkujen ulkopuolella. Viehättävät kukat ja kesäiset kasvit lumoavat, kun kapustarinnan laulu johdattaa poluillamme. Voit halata monta sataa vuotta vanhoja mäntyjä. Tuntea maan jalkojen alla, kun kuljemme osuuksia paljain jaloin. Meditoimme luonnon sylissä ja tunnemme maan energian. Opit luonnosta ja itsestäsi. Teemme aamuisin kehoa herätteleviä ja energiaa nostattavia lempeitä joogaharjoiksia, jotka vahvistavat keskivartaloa ja avaavat rintakehän aluetta syventäen hengitystä ja notkistaen selkää. Iltaisin päivästä palauttavat yinjoogaharjoitukset. Asanaharjoitukset vahvistavat ja notkistavat kehoa.


Järjestäjä: Suomen Latu Kiilopää

Koulutus: Aksana Kurola / Husky & Yoga Nature / www.yoganature.fi

Kurssimaksu: Suomen Ladun jäsenille 590€/hlö, muille 610€/hlö (1hh lisämaksusta 100€)

Hinta sisältää:

  • majoituksen Suomen Latu Kiilopäällä jaetussa kahden hengen hotellihuoneessa
  • kurssiohjelman
  • täysihoidon (tulopäivän päivällisestä lähtöaamun aamiaiseen, eväät/lounas ohjelman mukaan)
  • iltasaunan päivittäin sekä savusaunan yleisövuoroilla

Kurssin tavoite: Joogan keinoin ja tunturiluonnon elinvoimaa lisäävin vaikuttein parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kurssin kohderyhmä: Kaikki joogasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneet. Kurssilla liikutaan luonnossa polkujenkin ulkopuolella ja tehdään päivittäin fyysisiä joogaharjoitteita. Vaatii hyvää peruskuntoa.

Kurssivarustus: perus päiväretkivarusteet, vaelluskengät tai lenkkarit, (mahdollisesti kumisaappaat jos sateinen kesä – voi myös vuokrata paikan päältä koot 39 ->) reppu, termospullo, retkievästä ja juotavaa termospulloon – sopiva vaatetus – myös lämmintä vaatetusta, – joogamatto, jos sinulla sellainen on. Mattoja saa myös lainaan – rennot joustavat harjoitteluvaatteet. – muistiinpanovälineet. – viltti loppurentoutukseen.

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.