Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juoksuvaellus Kiilopään Tunturihaasteessa

11.9.2022 13.9.2022

Haaveiletko kevyin varustein tehtävästä juoksuvaelluksesta, mutta et halua lähteä yksin? Kiilopään Tunturihaaste -tapahtumassa kokeneet oppaamme johdattavat sinut kahden päivän fastpacking -vaellukselle tunturien erämaahan, Sokostin maisemiin.

Vaelluksen aikana matkaa kertyy yhteensä n. 80 kilometriä. Matkaa taitetaan juosten ja reippaasti kävellen. Vaellus on fyysisesti vaativa. Osallistuminen juoksuvaellukselle edellyttää aiempaa kokemusta pitkistä päivämatkoista ja polkujuoksusta.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 31.7. mennessä 225 €/hlö

Ilmoittautuminen 1.-30.8. 305 €/hlö

Hinnat sisältävät osallistumisen tapahtumaan, päivällisen ja savusaunan maaliintulopäivänä, ohjelmaa yöpymispisteillä ja opastuksen. Osallistujat vastaavat omasta huollostaan tapahtuman aikana. Osallistujat kantavat mukanaan tarvitsemansa majoitteen, ruoan ja muut varusteet.

Mikä Tunturihaaste?

Suomen Ladun järjestämä vaellustapahtuma Kiilopään Tunturihaaste voi olla ensimmäinen pitkä Lapin vaellus, uudenlaisten päivämatkojen kokeilu tai vaelluksen juhlaviikko samanhenkisten kanssa tuntureiden erämaassa. Matkaan lähdemme Suomen parhaasta retkien ja vaellusten lähtöpisteestä Suomen Latu Kiilopäältä. Tule mukaan vaelluksen ykköstapahtumaan!

Kiilopään Tunturihaaste vie osallistujansa Urho Kekkosen kansallispuiston ytimeen Luiron tunturijärvelle. Voit vaeltaa oppaan vetämässä ryhmässä tai itseksesi. Voit myös koota oman vaellusporukan. Leirissä kelpaa tunnelmoida kuljettua päivää ja ennakoida huomista. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 11.–18.9.2022. Voit käyttää sen kokonaan tai hilpaista Luiron kierroksen 75–80 kilometriä niin vähillä yöpymisillä kuin haluat.

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.