Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhe tunturiin – Kiilopää Summer Camp

23.7 30.7

Viikon aikana tutustutaan niin päivä- kuin yöretkeilyyn, opetellaan retkeilytaitoja ja Lapin luonnon tuntemusta ja pelataan vauhdikkaita pihapelejä. Pihapiirin Muumien retkeilykoulun ohjelma on suunnattu noin 3-12-vuotiaille, kouluikäiset voivat osallistua myös pidempiin päiväpatikoihin. Välillä virkistäydytään aidossa tunturipurossa. Leiriltä saa varmasti uusia samanhenkisiä ystäviä ja ystäväperheitä!

Hinta / 7 yötä / perhe

1234 / 2 aikuista ja 2 lasta

1099 €/ 2 aikuista ja 1 lapsi

890€/ 1 aikuinen ja 2 lasta

760€/ 1 aikuinen ja 1 lapsi

Hinta sis. majoituksen mökissä tai perhehuoneessa hotellissa, täyshoidon, perheohjelman.
Hinnat ovat voimassa, kun mukana on 4-16 v. lapsia.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET MYYNTIPALVELUSTA: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016 6700 700.

Ohjelma (alustava)

LAUANTAI
15 alkaen saapuminen Kiilopäälle.
17-19 Päivällinen
19 – 19.30 Infotilaisuus Immon kammissa. Jokaisesta perheestä yksi vanhempi paikalle. Ohjelmiin ilmoittautuminen tapahtuu infotilaisuudessa. .
19 – 20.30 Lettujen paistoa Maahisessa perheille. Pienet, jotka menevät aikaisin nukkumaan tulkaa ensimmäisinä!


SUNNUNTAI
10 – 12.30 Muumien retkeilykoulu ja tutustuminen muihin perheisiiin. Muumien retkeilykoulussa aiheina veistely ja ensiapurastit. Ottakaa omat puukot mukaan, jos on. Nuorille omat puuhat samoista teemoista omassa ryhmässä. Tulkaa kaikki uudet ja vanhat perheet ainakin alkuun mukaan, jotta naamat tulevat tutuiksi. 🙂

13 – 15 Non stop maastopyörien kokeilua pihapiirissä (n. 10 min/perhe)
15 – 16 Kiilopään tähti: Pihapeli, jossa liikutaan joukkueissa vauhdikkaasti tai maastoutuen, etsitään jalokiviä ja varotaan rosvoja.

18-19.30 Kasviretki kaikille Hemuleille. Tutustumme Lapin kasveihin Kiilopään lähimaastossa, voit ottaa Tunturikasvion ja muistiinpanovälineet mukaan. Myös nuoret tervetulleita!


MAANANTAI

10 – 13 Suuntamysteeri ja muita pihapelejä Kiilopään lähialueella. Ratkaistaan joukkueissa tehtäviä, kokeillaan erilaisia lajeja. Nuorille oma suuntamysteeri klo 12.

14-15 Pieni polkujuoksulenkki perheille.

15 Venyttelytuokio

16 – 17.30 Metsämieliretki aikuisille ja nuorille.


TIISTAI
9.30 – 10.00 Yön yli retken info
Tarvittaessa mahdollisuus vuokrata retkeilyvarusteita Kiilopäältä ennakkovarauksella (teltta, rinkka, makuualusta, makuupussi, trangia)
Kiilopäältä saamme mukaan 1 x illallistarpeet, 1 x aamupalatarpeet (sisältyvät hintaan). Kiilopään minimarketista voit ostaa täydennystä oman mielen mukaan.

10-15 Omatoiminen Kiilopään huiputus. Huipulla pieni tehtävä.
14.30 – 16.30: Muumien retkeilykoulu: leiriytyminen ja retkeilyvarusteet, sekä kätköily. Tutustutaan telttoihin ja kootaan niitä. Retkikeittimiin tutustumista. Muumien retkeilykoulussa opetellaan retkeilytaitoja Muumipapan, Nuuskamuikkusen ja Nipsun vinkein.

17.30-18.30 Metsäjooga aikuisille ja nuorille. Ohjaaja Minna Kataja, Arctic Sky.


KESKIVIIKKO

Lounas Kiilopäällä ennen lähtöä yön yli retkelle.

klo 14 alkaen yön yli telttaretki noin 4 kilometrin päähän Luulammelle tai Niilanpään porotuvalle. Jos et halua yöpyä, voit tulla myös päiväretkelle.
Leppoisa retki, jonka aikana pääset retkeilyn tunnelmaan. Perheet kantavat omat tavaransa. Telttoja, rinkkoja ja muita retkeilyvälineitä voi vuokrata Kiilopäältä. Säävaraus.

Päivällisen teko yhdessä retkikeitimillä. Illalla tulilla lettukestit!


TORSTAI
8 – 12 Paluu Kiilopäälle. Lounas Kiilopäällä klo 12-14.


Vapaa-aikaa ja omatoimista ohjelmaa: mahdollista esim. vuokrata maastopyörät, osallistua Kiilopään viikko-ohjelman patikkaretkelle, käydä retkellä Tankavaarassa tai Siidassa, uimassa Ivalossa tai Vuotsossa…


PERJANTAI
10 – 12 Muumien retkeilykoulu: Lapin luonnontuntemusta. Muumien retkeilykoulussa opetellaan retkeilytaitoja Muumipeikon, Muumimamman ja Hemulin vinkein. Vasapolulla.
15 – Savusauna ja purouintikisa.
Klo 19 – 20.30 Iltanuotio Maahisessa tai sään salliessa ulkosalla. Vaihdetaan viikon kuulumiset, lisäksi pientä perheiden järjestämää ohjelmaa ja purouintikisan palkintojen jako.


LAUANTAI
8 – 10 aamupala ja huoneiden/mökkien luovutus
Näkemiin tuntureille!

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.