Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiilopää Winter Biking & Movies & Art

19.1.2023 22.1.2023

Tule tunturiin fiilistelemään kaamoksen upeita värejä ja kokemaan Suomen parhaat talvipyöräilyreitit. Viikonlopun ohjelmassa on pyöräilyn lisäksi lumenveistoa, pyöräilyleffoja, savusaunan lempeitä löylyjä ja tietysti pyöräilyhullua seuraa.

OHJELMA

Viikonlopun järjestävät yhteistyössä Suomen Latu ja Roll Outdoors Kiilopää. Voit osallistua koko ohjelmaan tai koota retkistä ja muusta ohjelmasta mieleisesi kokonaisuuden. Kokonaishinta 179 € sisältää kaiken ohjatun ohjelman. Yksittäisten ohjelmien hinnat on mainittu erikseen.

TORSTAI

19-21 Pimeä lenkki. Tunnelmallinen iltapyöräily otsalamppujen valossa. Pysähdymme retken aikana tutkimaan tähtiä ja sään salliessa revontulia. Hinta 55 €/hlö. Tarvitset lenkille läskipyörän sähköllä tai ilman.

PERJANTAI

11-15 Kaamospyöräily ja lättykaffet. Polkaisemme muutaman tunnin lenkin Suomen parhailla talvireiteillä. Lenkin lopuksi paistetaan lättyjä ja keitetään nokipannukaffetturvekammi Maahisessa. Hinta 65 €/hlö (sis. lenkin ja lättykahvit). Tarvitset lenkille läskipyörän sähköllä tai ilman.

18-19 Jutustelua talvireittien rakentamisesta. Kiilopään Reittimestari Timo Veijalainen kertoo miten talvireittejä tehdään. Maksuton.

19.30-21 Savusauna ja talviuinti. Mikä olisi ihanampaa kuin lämmitellä pyöräilypäivän jälkeen savusaunan lempeissä löylyissä ja pulahtaa avantoon. Hinta 15 €/hlö.

LAUANTAI

8-10 Aamu-uinti ja savusaunan jälkilöylyt. Aamulla pääset vielä nautiskelemaan savusaunan pehmeistä jälkilöylyistä ja pulahtamaan avantoon. Pulahdus viileään veteen tuo hyvää oloa, terveysvaikutuksia, turvallista extremeä ja rentouttavaa mindfullnessia. Hinta 10 €/hlö.

10-16 Lumenveistoa ja pyöräilyä. Pyöräilemme talven taikamaassa ja pysähdymme välillä tekemään lumitaidetta pyöräreittien komistukseksi ja pyöräilijöiden viihdykkeeksi. Yhteistyössä Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan kanssa. Hinta 70 €/hlö (sis. osallistumisen pyöräilyyn ja lumenveistoon, lämmintä juomaa ja pientä purtavaa).

19-21 Leffailta: Suomi DH – Tarina ystävistä ja painovoimasta. Hinta 10 €/hlö.

21-22 Jälkipelit ja muuta pyöräilyfiilistelyä Immon Kammissa. Maksuton.

SUNNUNTAI

10-12 Hyvän mielen loppulenkki. Käymme vielä ajamassa parin tunnin lenkin ennen kotimatkaa. Lenkin päälle on vielä mahdollista käydä suihkussa Kiilopäällä. Hinta 45 €/hlö.

Lisätiedot sähköpostilla kiilopaa@rolloutdoos.com.

Majoitu Kiilopäällä

Viikonlopun tapahtumakeskus on Suomen Latu Kiilopää. Meiltä löydät hotelli-, hostelli- ja mökkimajoitusta.


Vuokraa pyörä viikonlopuksi

Pyörää vailla? Vuokraa pyörä viikonlopuksi Kiilopään Roll Outdoorsilta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.