Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiilopää Winter Camp -perheviikko

20.2.2021 27.2.2021

Kiilopään huippusuosittu kesän perheviikko on saanut seurakseen ihanan talvisen perheviikon! Hiihtolomaviikolla koko perhe pääsee hiihtämään tunturiin, retkeilemään talvisessa luonnossa, tekemään lumi- ja jäätaidetta, lumikenkäretkille taskulamppujen kanssa ja pelaamaan pihapelinä Afrikan tähteä. Viikko ei olisi tietenkään mitään ilman ihania perheitä, punaisia poskia, purossa pulahtamista ja iloista naurua!

Lue viime talven perheviikkolaisten kokemuksista Latu ja polku -lehdestä.

Hiihtoa pääsemme oppimaan Muumien hiihtokoulussa. Hiihtokoulut ovat tarkoitettu n. 4-12v. lapsille perheineen (alle kouluikäiset aikuisen kanssa, muidenkin vanhemmat tervetulleita!). Sopii niin vasta-alkajille kuin konkareille. Hiihtohemulilla on aina mielessä uusia haasteita ja tekniikoita. Jakaudumme sopiviin ryhmiin, niin että kaikilla on sopivaa opittavaa! Teinien ja isompien lasten kanssa teemme pidempiä hiihtoretkiä tunturiin.

Illan hämärtyessä meillä on luvassa jännittävää ohjelmaa. Lumikengät jalassa pääsemme etsimään heijastimia sekä pelaamaan Afrikantähteä.

Viikko huipentuu lumikenkäily- ja hiihtoretkiin. Ja eihän retki ole mitään ilman kunnon evästaukoa.

Perheviikon kaikki aktiviteetit toteutetaan ulkona ja ryhmäkoot on rajoitettu, lisäksi on tarjolla paljon omatoimiohjelmaa. Ravintolassa on mahdollisuus myös take away -ruokailuihin.

HINNAT:

950 € / huone retkeilyhostelli Ahopäässä, huoneissa kerrossängyt, pöytä, penkit ja vaatekaapit. WC:t ovat käytävällä huoneiden ulkopuolella, suihkut sijaitsevat päärakennuksessa noin 50 metrin päässä hostellista. max. 2 aikuista ja 2 lasta.

1270 € / perhehuone hotelli Niilanpäässä, uudistetuissa perhehuoneissa neljälle hengelle kerrossängyt, kylpyhuone ja TV. max. 2 aikuista ja 2 lasta.

1450 € / mökki. Hyvin varustellut mökit sijaitsevat 120–500 metrin päässä Suomen Latu Kiilopään päärakennuksesta. max. 2 aikuista ja 2 lasta.

705 € / 2 hh hotelli Niilanpäässä, max 1 aikuinen ja 1 lapsi

Lisälapsi 230 € /7 yötä.

Hinnat ovat voimassa, kun mukana on 4-16 vuotiaita lapsia. Esitetyt hinnat ovat minimihintoja / perhe / majoituskohde. Hinnat ovat voimassa viikolla 8 – 2021 vaihtopäivä lauantai. Hinta lisälapsesta 170€ Ahopäässä, 220€ hotellissa/mökissä ja hinta yli 16-vuotiaasta lisähenkilöstä 270€ Ahopäässä ja 410€ hotellissa. Paikkoja rajoitetusti. Varaukset Kiilopään myyntipalvelusta kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016 670 700.

Hintaan sisältyy:
-Majoitus valitussa majoitustyypissä, liinavaatteet, pyyhkeet,lähtösiivous. Täysihoito eli aamiainen, keittolounas (su-pe) ja päivällinen runsaasta noutopöydästä. Päivittäinen iltasauna ja savusaunominen yleisövuorolla. Ohjattua ohjelmaa sunnuntaista perjantaihin.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET MYYNTIPALVELUSTA: kiilopaa@suomenlatu.fi tai (016) 670 0700.

PERHEVIIKON OHJELMA

SUNNUNTAI

klo 10 Infotilaisuus koko viikon ohjelmasta (vain 1 hlö/perhe paikalla koronan takia), turvekammi Maahinen. 

klo 11 – 17 Rastihiihto. Etsimme hauskoja rasteja Kiilopään lähiladuilla ja vähän kauempanakin. Karttojen jako klo 11-12. Karttojen palautus ja palkintojen haku klo 16-17.

klo 12-14     Non stop pihapelejä lumikengillä sekä lumiukkojen tekoa.

MAANANTAI

klo 10-14 Muumien hiihtotekniikkakoulut

klo 15-20 Savusauna perheille

TIISTAI

10-15 Metsä- tai tunturiretkipäivä

klo 18 Afrikan tähti ulkopelinä (1.ryhmä) ja 19.30 (2.ryhmä)

KESKIVIIKKO

Vapaapäivä. Mahdollisuus esim. omatoimiseen lasketteluun, Siida-retkelle tai Kiilopään viikko-ohjelman läskipyöräretkille. 

TORSTAI

klo 10-14 Muumien hiihtotekniikkakoulut

klo 15-18 Savusauna perheille

PERJANTAI

10-15 Metsä- tai tunturiretkipäivä 

17-20 Omatoiminen heijastinpolku Vasapolulla ja heipat tuntureille. 

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.