Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

VIII KIILOPÄÄHIIHTO

10.12 Koko päivä

Kiilopäähiihto on joulukuun alussa järjestettävä hiihtotapahtuma, joka avaa hiihtokauden Saariselän ja Kiilopään upeissa tunturimaisemissa. Kiilopäähiihto tarjoaa elämyksiä kaikentasoisille hiihtäjille. Lähde mukaan joko kilpasarjaan tai elämykselliseen retkisarjaan. Hiihtotapa on retkisarjassa perinteinen, kilpasarjoissa on valittavana perinteinen tai vapaa tyyli. Koe ensilumi ja kaamos, Lapin taika ja hiihdon hurma.

Ilmoittaudu 31.9. mennessä early bird -hinnalla.

Lisätietoa tapahtumasivulla

Kiilopäähiihtoviikko 3.-10.12.2022

Tule tunturiin jo tapahtumaa edeltävällä viikolla! Retkeile talvisessa luonnossa, hio hiihtotekniikkasi ja voitelutaitosi huippuunsa ja avaa talvipyöräilykausi Kiilopään talvipoluilla. Nauti päivän päätteeksi savusaunan lempeistä löylyistä ja pulahda tunturipuroon.

KIILOPÄÄHIIHTOVIIKON MAJOITUSTARJOUKSET (voimassa 3.-11.12.2022, koskee vain uusia varauksia.)

Mökissä

Hirsimökki 2-4 henkilölle 110 e/vrk. Sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivouksen.

Lapinmökki 2-4 henkilölle 100 e/vrk. Sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivouksen.

Hotelli Niilanpäässä:

95 e/hlö/2 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa. Sisältää aamiaisen runsaasta noutopöydästä, liinavaatteet ja pyyhkeet.

Lisätiedot ja varaukset: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016 6700 700.

Kiilopäähiihtoviikon ohjelma

Kaikki Kiilopäähiihtoviikon retket ja hiihtotekniikkakoulut ovat maksuttomia Kiilopäällä majoittuville. Jos ryhmissä on tilaa, myös muualla majoittuvat voivat osallistua hiihtotekniikkakouluihin ja retkille. Hiihtotekniikkakoulut ja voitelutyöpajat 30 e/hlö muualla majoittuville. Kysy lisätietoja mervi.savolainen@suomenlatu.fi.Välineet retkille vuokraat kätevästi Kiilopään vuokraamosta.


La 3.12.

klo 16 Global Fatbike Day ja talvipyöräilykauden avajaiset. Rento yhteislenkki, tulistelua ja tikkupullien paistamista. Kesto 2-3 tuntia. Tarvitset retkelle läskipyörän.


Su 4.12.

klo 10 Opastettu lumikenkäretki Kiilopään huipulle. Otamme kaamoksen vastaan ja nautimme vuoden viimeisestä auringonlaskusta Kiilopään huipulla. Kesto n. 3 tuntia. Tarvitset retkelle lumikengät.


Ma 5.12.

klo 10 Opastettu lumikenkäretki. Retken aikana tutustutaan lähiseudun kuruihin ja tunturiluontoon. Retken kesto 2-3 tuntia. Tarvitset retkelle lumikengät.

klo 15 Talvipyöräilyn viikkolenkki. Rento pyörälenkki Kiilopään talvipoluilla. Kesto 2 tuntia. Tarvitset retkelle läskipyörän.

klo 15-20 Savusauna ja purouinti. Hinta 12 e Kiilopäällä majoittuville.


Ti 6.12.

klo 10 Itsenäisyyspäivän umpihankiretki. Oppaan johdolla pääset nauttimaan umpihankihiihdosta merkittyjen reittien ulkopuolella. Tarvitset retkelle tunturisukset tai liukulumikengät.

klo 15-20 Savusauna ja purouinti (tunnin saunavuorot tasatunnein). Hinta 12 e Kiilopäällä majoittuville.

klo 17-20 Itsenäisyyspäivän juhlabuffet Kiilopään ravintolassa. Hinta 40 e/hlö.


Ke 7.12.

klo 10 Umpihankiretki. Oppaan johdolla pääset nauttimaan umpihankihiihdosta merkittyjen reittien ulkopuolella. Tarvitset retkelle tunturisukset tai liukulumikengät.

klo 17-18.30 Perinteisen hiihdon tekniikkakoulu

19.30 Perinteisen suksien voitelutyöpaja

klo 15-20 Savusauna ja purouinti. Hinta 12 e Kiilopäällä majoittuville.


To 8.12.

klo 10-11.30 Luisteluhiihdon tekniikkakoulu

klo 13 Luistelusuksien voitelutyöpaja

klo 15-20 Savusauna ja purouinti. Hinta 12 e Kiilopäällä majoittuville.

klo 20 Otsalamppuretki lumikengillä. Sään salliessa bongataan revontulia ja ihaillaan tähtitaivasta. Retken kesto 1-2 tuntia. Tarvitset retkelle lumikengät.


Pe 9.12.

klo 10-11.30 Perinteisen hiihdon tekniikkakoulu

klo 12 Umpihankiretki Sivakkalaavulle. Oppaan johdolla pääset nauttimaan umpihankihiihdosta merkittyjen reittien ulkopuolella. Tarvitset retkelle tunturisukset tai liukulumikengät.

klo 15-20 Savusauna ja purouinti. Hinta 12 e Kiilopäällä majoittuville.


Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.