Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Metsähotelli Kiilopää

28.8.2021 29.8.2021

Metsähotelli Kiilopää

Suomen Latu haastaa kuudennen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona 28.8.2021. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Tärkeintä on nauttia luonnosta ja jokamiehenoikeuksien suomasta mahdollisuudesta yöpyä ulkona. Yönsä voi viettää Metsähotellissa® , kansallispuistossa, retkeilyalueilla tai vaikka omalla takapihalla. #nukuyöulkona

Tänä vuonna Nuku yö ulkona -kampanjan yksi päätapahtuma eli Metsähotelli järjestetään Kiilopäälle lauantaina 28.8. Kiilopään Metsähotelli majoittaa 400 henkeä ja tarjoaa elämyksellistä ohjelmaa Lapin luonnossa. Kiilopää sijaitsee vajaan 20 km päässä Saariselältä, Urho Kekkosen kansallispuiston naapurissa.

Metsähotellissa majoitut ilmaiseksi

Metsähotellien majoitusvaraukset aukeavat kesäkuussa. Metsähotellissa voi majoittua järjestäjän tarjoamassa majoitteessa (teltta, Tentsile tai riippumatto) tai tulla omalla majoitteella. Kaikissa Metsähotelleissa majoittuminen on ilmaista, samoin suurin osa aktiviteeteista ovat maksuttomia. 

Metsähotellissa on monipuolista ohjelmaa myös päiväkävijöille.

Savusaunaan Metsähotellissa

Kiilopään kuuluisa savusauna avataan taas remontin jälkeen. Metsähotellin yöpyjät pääsevät siis nauttimaan savusaunan lempeistä löylyistä ja tunturipuron viileydestä. Huom! Savusaunavuorot varataan ennakkoon ja vuorolle mahtuu max 20 saunojaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kiilopään Metsähotelliin tästä: suomenlatu.fi/metsahotellikiilopaa

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.