Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiilopään MTB-viikko

27.6.2020 @ 08:00 4.7.2020 @ 17:00

Mieli vetää erämaahan? Urho Kekkosen kansallispuisto on maastopyöräilijän paratiisi. Lapin upeat tunturimaisemat ja ikimetsät tarjoavat unohtumattomia pyöräilykokemuksia ikään, kokoon ja taitotasoon katsomatta. Polkua löytyy aloittelijan lähilenkistä vaativan harrastajan pitkiin vaelluksiin.

MTB-viikon aikana Suomen Ladun kokeneet maastopyöräohjaajat johdattavat sinut retkille tuntureiden erämaahan. Oman lenkin pituuden ja vaativuuden voi valita päivän fiiliksen mukaan. Valinnanvaraa riittää aloittelijasta aktiiviharrastajaan. Päivittäin on vähintään kaksi eri lenkkivaihtoehtoa. Lisäksi viikon aikana treenataan ajotekniikkaa, tutustutaan pyörän perushuoltoon – ja nautitaan tietysti Kiilopään savusaunan lämmöstä.

Kiilopään Roll Outdoors vuokraamosta saat viikon ajaksi laadukkaat läskipyörät ja sähköläskipyörät. Tiedustele vuokrapyörää kiilopaa@rolloutdoos.com.


Majoitus Hotelli Niilanpäässä jaetussa kahden hengen huoneessa

Suomen Ladun jäsenille 495€ /hlö  
muille 505 € /hlö

1 hengen huone lisämaksusta 70 €.

Hinta sis. kurssin mukaisen ohjelman, hotellimajoituksen, täyshoidon (aamiainen, päivällinen ja lounaseväät retkille) sekä savusaunan tiistain, keskiviikon ja perjantain yleisövuoroilla.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET MYYNTIPALVELUSTA kiilopaa@suomenlatu.fi.

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.