Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiilopään Tunturihaaste joogavaeltajille

11.9.2022 18.9.2022

Lähde mukaan joogavaeltajien ryhmään osallistumaan Kiilopään Tunturihaasteeseen.


Suomen Ladun järjestämä vaellustapahtuma Kiilopään Tunturihaaste vie osallistujansa Urho Kekkosen kansallispuiston ytimeen Luiron tunturijärvelle. Joogavaeltajien ryhmänä kuljemme Luirojärven kierroksen seitsemässä päivässä ja pysähdymme vaeltamisen lomassa tekemään jooga-, meditaatio ja luontoyhteysharjoituksia. Joogavaelluksella nautimme niin matkasta kuin perillä olon tuntemuksesta. Leirissä tunnelmoimme kuljettua päivää ja valmistaudumme huomiseen.

Vaelluksen kesto on 7 vuorokautta ja matkaa reitillä on 75-90 km. Vaellus alkaa ja päättyy Kiilopäältä. Päivämatkat ovat noin 10-22 kilometriä ja reiteillä on nousuja ja laskuja.

Jokainen osallistuja tuo mukanaan omat retkeilyvarusteet ja ruuat. Vaelluksella majoitutaan teltoissa ja valmistetaan omat ruuat keittimillä. Osa varusteista on mahdollista vuokrata Kiilopäältä.

Kiilopään Tunturihaaste joogavaeltajille on suunnattu hyväkuntoisille pidemmistä vaelluksista kiinnostuneille, joilla on aiempaa kokemusta yhden tai parin yön retkistä. Vaelluksen aikana pysähdymme tekemään jooga, meditaatio, hengitys- ja luontoyhteysharjoituksia sääolojen mukaan luonnossa.

Aloitamme sunnuntaina 11.9.2022 klo 16 yhteisellä aloituksella, jossa ovat mukana kaikki Tunturihaasteeseen osallistuvat. Illan aikana tutustumme toisimme, saunomme ja teemme joogaharjoituksen. Yön vietämme teltoissa Kiilopäällä.

Maanantaina aloitamme vaelluksen yhteislähdöllä klo 10 ja palaamme Kiilopäälle seuraavana sunnuntaina 18.9. Siellä saamme nauttia hyvin ansaitusta savusaunasta, maukkaasta ateriasta ja palauttavasta joogatuokiosta. Halutessasi voit varata yöksi majoituksen Kiilopäältä.

Luirojärvellä vietämme kaksi yötä, jolloin pääsemme myös saunomaan. Luirolla voi pitää vapaa päivän tai käydä nousemassa Sokostille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ennen 31.7. 340 /hlö.

Ilmoittautuminen 1.-31.8. 410 /hlö

Hinnat sisältävät osallistumisen tapahtumaan, maaliintulojuhlan ja savusaunan 7. vaelluspäivänä, ohjelmaa yöpymispisteillä ja opastetuissa ryhmissä opastuksen. Osallistujat vastaavat omasta huollostaan tapahtuman aikana. Osallistujat kantavat mukanaan tarvitsemansa majoitteen, ruoan ja muut varusteet.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.