Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Levähdä, hengähdä ja voimaannu -joogaviikonloppu

4.6.2021 6.6.2021

Tarvitsetko irtiottoa arjesta mutta aikasi on rajallinen. Viikonlopun joogakurssi luonnon parissa antaa sinulle mahdollisuuden päästää irti, levähtää ja voimaantua.

Joogaharjoitukset pehmentävät, rentouttavat ja vahvistavat kehoasi, luonnossa liikkuminen puhdistaa sieluasi, hengitys ja meditaatioharjoitukset antavat sinulle tunteen pysähtymisestä ja elämän hallinnasta. Saunan sylissä sulavat loputkin jännitykset ja raikkaassa purossa pulahdus muistuttaa, että olet elossa.

Kurssilla retkeillään niin tunturissa, kuruissa kuin metsässä myös polkujen ulkopuolella.

Kurssilla tehdään ohjattuna dynaamista joogaa aamuisin ja rentouttavaa ja palauttavaa joogaa iltaisin. Harjoitukset syventävät hengitystä, notkistavat rankaa ja vetreyttävät kehoa. Mahdollisuuksien mukaan harjoituksissa huomioidaan osallistujien tarpeet ja toiveet.

Aika4.-6.6.2021
JärjestäjäSuomen Latu ry/ Suomen Latu Kiilopää
KoulutusAksana Kurola  / Husky & Yoga Nature / www.yoganature.fi
HintaSuomen Ladun jäsenille 290 €/hlö,
muille 305 €/hlö

Hinta sis. kurssin mukaisen ohjelman, hotellimajoituksen (jaetussa kahden hengen huoneessa tai lisämaksusta yhden hengen huoneessa) täysihoidolla (aamiainen, eväät/lounas, päivällinen) sekä kurssilla käytettävät välineet.

Kurssin tavoite: Joogan keinoin ja tunturiluonnon elinvoimaa lisäävin vaikuttein parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vahvistaa oman elämän polulla kulkemista.

Kurssin kohderyhmä: Kaikille jotka kaipaavat irtiottoa arjesta. Kurssilla liikutaan luonnossa polkujenkin ulkopuolella ja tehdään päivittäin fyysisiä joogaharjoitteita. Vaatii hyvää peruskuntoa.

Kurssivarustus:

Perus päiväretkivarusteet: vaelluskengät, reppu, termospullo sekä retkijuotavaa, sopiva retkeilyvaatetus myös sateeseen -lämmintä vaatetusta, -uimapuku – joogamatto – rennot joustavat harjoitteluvaatteet. –hikipyyhe -muistiinpanovälineet. – viltti loppurentoutukseen –Halutessasi voit ottaa omia eväitä matkaan. Hintaan sisältyy eväät tunturiin.

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016 6700 700.

Ohjelma

PERJANTAI

15- Saapuminen ja majoittuminen 

16- Tervetuloa! Aloitus ja tutustuminen, Kehoa elävöittävä –yinjooga & rentoutus

18.00- Päivällinen

18-20 Iltasauna

LAUANTAI

8.00-9.30 Ohjattu dynaaminen aamujooga

8-10 Aamiainen

11-15 Retki luonnon helmassa  & Retkieväät 

17.00-18.30 Rentouttava iltaharjoitus

17-19 Päivällinen

SUNNUNTAI

8.00 – Ohjattu dynaaminen aamujooga

9.30- Aamiainen

10.30-14 Retki luonnossa

14- Lounas ja letut maahisessa sekä jutustelua tunnelmista

Kiitos ja heihei!

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.