Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Meditatiivista Qigongia tunturissa

3.8.2020 8.8.2020

Sinulle, joka kaipaat rauhoittumista ja oman kehon ja mielen kohtaamista meditatiivisessa hiljaisuudessa ja upeissa Lapin maisemissa. Kurssilla tehdään keskittyneesti pehmeitä venytteleviä liikkeitä sekä hengitys- ja meditaatioharjoituksia, joilla avataan kehon ja mielen jumittumia. Qigongin kautta löytyy uusia oivalluksia niiden yhteydestä.

Kurssin runkona ovat aamuiset hiljaiset ulkoharjoitukset, joita syvennetään päivän mittaan. Qigong-harjoituksia on keskimäärin 3 tuntia päivässä. Lisäksi kaksi Suomen Ladun oppaiden vetämää retkeä, joissa nautitaan tunturimaisemista. Aikaa jää myös itselle. Savusauna ja pulahdus tunturipuroon pyyhkivät pois viimeisetkin stressin rippeet.

Kurssin alussa maanantaina majoittuminen klo 15 alkaen ja päivällinen klo 17-19, jonka jälkeen on infotilaisuus. Opetusta on ti-pe. Lauantaina aamiainen ja huoneiden luovutus klo 10. Koko ohjelma ja muut ohjeet lähetetään kurssin varmistuttua.

HUOM. Varaa matkasi Kiilopäälle vasta kun olet saanut vahvistuksen kurssin toteutumisesta (2.5. jälkeen). Samassa yhteydessä voit varata tarpeen mukaan lisäaikaa hotellissa, majoituksen mukaan tulevalle henkilölle tai ilmoittaa erityisruokavaliosta.

Qigong ei edellytä kovaa kuntoa tai esitietoja, mutta sopii myös qigongia aiemmin harrastaneille. Retket maastoon eivät sovi liikuntaesteisille, mutta omin päin voi vaeltaa helpompia reittejä.

Alaikäraja kurssille on 18 vuotta. Mukaan säänmukaiset liikunta- ja retkivarusteet niin sisä-kuin ulkoliikuntaankin.

Järjestäjä: Helena Hallenberg yhteistyössä Suomen Ladun kanssa

Hinta: Suomen Ladun jäsenille 478 €/hlö, muille 498 €/hlö. Hinta sisältää kurssiohjelman opetuksineen ja retkineen (opetusta ja ohjelmaa neljänä päivänä), majoituksen 2 hh (Suomen Latu, hotelli Niilanpää, 1hh lisämaksu 100 € / kurssiviikko), täysihoidon ja saunat ohjelmaan
merkittyinä aikoina.

Sitova ilmoittautuminen: viimeistään 28.4. Helena Hallenberg, huomen@kolumbus.fi.

Kerro ilmoittautuessasi: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, oletko Suomen Ladun jäsen ja haluatko majoituksen 1 vai 2 hengen huoneessa (huom. 1 hh lisämaksu). HUOM. Jäsenalennuksen saamiseksi jäsenyyden tulee olla voimassa ennen ilmoittautumista.

Lisätiedot: Helena Hallenberg  040 5917895, huomen@kolumbus.fi ja www.huomen.net/qigong.