Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Naisten ilta Kiilopäällä

17.3.2023 @ 17:00 21:00

Tule mukaan pitämään hauskaa talvipyöräilyn merkeissä, rentoutumaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin! Illan ohjelmassa on rento pyörälenkki sähköläskipyörillä Kiilopään alueen talvipoluilla sekä jutustelua suolaisen ja makean purtavan kera tulilla turvekammissa. Illan kruunaa savusaunan pehmeät löylyt ja pulahdus Kiilopuroon.

Mukaan uskaltaa hyvin tulla vaikka et olisi koskaan ennen kokeillut talvipyöräilyä. Tule yksin tai kaverin kanssa, vietetään hauska ja rento ilta yhdessä naisporukalla! Ilta alkaa klo 17 ja päättyy viim. klo 21 (savusauna 19:30-21:00).

Hinta 60€/hlö sisältää sähköläskipyörän, kypärän ja valon, opastuksen, tarjoilut ja tulistelun turvekammissa sekä savusaunan ja purouinnin. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Mukaan tarvitset kelin mukaiset ulkoiluvaatteet, juotavaa pyörälenkille, lämmintä vaihto-/taukovaatetta pyöräilyn jälkeen puettavaksi, uimapuvun ja pyyhkeen sekä halutessasi jotain saunajuomaa.

Ohjelma

17:00 Rento pyörälenkki läskipyörillä

18:30 Tulistelua turvekammissa

19:30 Savusauna ja avanto

Varaa paikkasi joko tästä varaamalla tai sähköpostitse kiilopaa@rolloutdoors.com. Laita sähköposti-ilmoittautumiseen myös pituutesi niin pystymme varaamaan sinulle oikean kokoisen pyörän. Ilmoitathan myös mahdollisista allergioista ja erikoisruokavalioista etukäteen.Pidätämme oikeudet muutoksiin.