Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nuku yö ulkona Luulammella

27.8 28.8

Elokuun pimenevä ilta, unikaverinasi raikas ilma, kattona ääretön tähtitaivas. Nuku teltassa, nuku trampalla, nuku riippumatossa, nuku käpy selän alla tai pää mättäällä. Nuku yö ulkona. Ota kainaloon oma perhe, kaverit – tai kokeile rajojasi yöpymällä yksin. Suomen Latu haastaa sinut nukkumaan yön ulkona 27.8. Osallistu vaikka takapihaltasi tai lähde Suomen Latu Kiilopään oppaiden kanssa yön yli retkelle Kiilopäältä Luulammelle.

Lauantaina 27.8. lähdemme porukalla yön yli retkelle Kiilopäältä Luulammelle. Voit taivaltaa viiden kilometrin matkan Kiilopäältä Luulammelle omaa tahtiasi tai oppaan kanssa pidempää reittiä. Opastetulla reitillä tutustumme Kiilopään kauniisiin lähikuruihin. Perillä Luulammella erämaakahvila palvelee kuuteen saakka ja illalla kokoonnumme yhteisille lettukesteille tulen ympärille. Retki on maksuton, mutta lettutaikinasta perimme pienen maksun.

Tarvitset yön yli retkelle teltan, riippumaton tai muun majoitteen sekä makuupussin ja -alustan, kelinmukaiset retkivaatteet, lämmintä vaatetta illaksi ja riittävästi evästä. Kiilopäältä voit vuokrata teltan tai riippumattosetin retkelle 10 eurolla. Myös makuupusseja, makuualustoja, rinkkoja ja retkikeittimiä voi vuokrata Kiilopäältä.

OHJELMA

Lauantai 27.8.

klo 14 Opastetun ryhmän kokoontuminen ja lähtö kansallispuiston portilla. Haethan vuokravarusteet hyvissä ajoin ja tulet lähtövalmiina portille! Retken kesto on n. 2-3 tuntia. Omatoimiset kulkijat vaeltavat Luulammelle omaan tahtiinsa.

Tutustu Luulammen reittiin

klo 16-20 Leiriytyminen ja omien majoitteiden pystytys. Kiilopään oppaat ovat paikalla jakamassa retkeilyvinkkejä.

klo 10-18 Luulammen erämaakahvila palvelee. Kahvilassa on myynnissä kahvia ja muita lämpimiä juomia sekä pientä makeaa ja suolaista syötävää.

klo 20 Yhteiset lettukestit nuotiolla. Hinta 3 e/hlö.

Sunnuntai 28.8.

Paluu omaa tahtia Kiilopäälle. Voit myös palata yhtä matkaa oppaan kanssa (lähtö Luulammelta klo 10).

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.