Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pääsiäisen hiihtovaellus UK-puistossa

2.4.2021 @ 10:00 6.4.2021 @ 17:00

Pääsiäinen on parasta aikaa kokea hohtavat hanget.

Tänä vuonna se on erityisen helppoa ja mukavaa ohjatulla hiihtovaelluksella Urho Kekkosen kansallispuistossa. Pääsiäisen hiihtovaellus starttaa Kiilopäältä pitkänäperjantaina ja suuntaa itään, kohti Koilliskairan erämaata. Matkaa tehdään suksilla ahkiota vetäen ja maastossa vietetään 4 yötä. Matkat pidetään maltillisina 15-30 kilometrin välillä säästä, lumitilanteesta ja osallistujien kunnosta riippuen. Takaisin tullaan pääsiäisen jälkeisenä tiistaina aamupäivällä. 

Lopullinen reitti päätetään muutamaa viikkoa ennen pääsiäistä, kun lumitilanne ja sääennuste alkavat selvitä. 

Kohderyhmä

Opastetulle vaellukselle osallistuvan retkeilijän ei tarvitse olla rutinoitunut ammattilainen. Päinvastoin: vaellus sopii jokaiselle talviretkeilystä kiinnostuneelle, jolle retkeilyn auttavat perustaidot rinkan pakkaamisesta retkikeittimien käyttöön ovat tuttuja. Retken aikana on hyvää aikaa syventää omia taitoja osaavan ammattilaisen ja ryhmäläisten kanssa. 

Varusteet

Normaalin retkeilyvarustuksen lisäksi osallistujat tarvitsevat talviolosuhteisiin soveltuvan teltan, riittävän lämpimän makuupussin ja makuualustan sekä tunturiin sopivat sukset. Osallistujat voivat vuokrata Kiilopään vuokraamosta puuttuvia varusteita 15 prosentin alennuksella.

Opastus

Eräopas Mika Railo, Railo Outdoor. Jos haluat kysyä lisää vaelluksesta ota yhteyttä Mikaan numeroon 040-667 1055 tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net.

Hinta

Suomen Ladun jäsenille 595 €/hlö, 605 €/hlö,. Sis. opastuksen vaelluksella ja perjantaiaamun aamiaisen Kiilopäällä.

LISÄTIEDOT JA VARAUKSET MYYNTIPALVELUSTA: kiilopaa@suomenlatu.fi tai 016-6700700.

Maksimihenkilömäärä, joka kurssille voidaan ottaa on 5 henkilöä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.