Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Peltsin Retkiajo

15.4.2020 @ 08:00 16.4.2020 @ 17:00

Kiilopään talvipyöräilykauden huipennus! Tule ajamaan talvireitistön parhaita paloja eri mittaisilla porukkalenkeillä. Lenkin jälkeen saunotaan porukalla Kiilopään huikeassa savusaunassa.

Porukkalenkit starttaavat klo 9.00. Lenkkivaihtoehtoja on kaksi. Reippaan ryhmän menossa on mukana kansallispuistokummi, toimittaja Mikko ”Peltsi” Peltola.

RAUHALLINEN RETKIRYHMÄ (”matelu”) poimii parhaat reitit, mukavimmat taukopaikat ja upeimmat maisemat. Lenkillä ajetaan noin 3 tuntia runsailla tauoilla. Tämä on mukavaa retkeilyä ja sopii myös aloittelijoille. Tässä lenkissä jätetään kaikista haastavimmat polut ajamatta ja keskitytään hienoihin maisemiin ja mukavaan retkeilyyn. Tämä sopii erinomaisesti aloittelijoille sekä leppoisammasta ajosta pitäville!

REIPAS RETKIRYHMÄ (”rytinä”) tutustuu kaikkiin ajettavissa oleviin polkuihin ja mahdollisesti parhaat palat ajetaan kahteen kertaan. Lenkin kesto 4 – 5 tuntia. Lenkillä pidetään vähemmän taukoja ja hauskimmat polunpätkät ajetaan mahdollisesti kovemmalla teholla. Soveltuu erinomaisesti hieman enemmän pyöräileville sekä rallikuskeille ja enskapettereille ja enskapirjolle!

Meiltä saat tapahtumaan vuokralle läskipyörän tai sähköläskipyörän. Pyörävaraukset sähköpostilla osoitteeseen kiilopaa@rolloutdoors.com tai puhelimella numeroon +358 400 188261. Tapahtuman kunniaksi vuokrapyörät tapahtumapäiväksi kolmen tunnin hinnalla! Lisätietoa pyöristä täältä: https://www.rolloutdoors.com/fi/kiilopaa/vuokraamo/