Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhe tunturiin – talvilomaviikot

17.2 9.3

Perhe tunturiin talvilomalla

Perheen yhteinen talvilomaviikko tunturissa.

Kiilopään talvilomaviikoilla koko perhe pääsee retkeilemään talvisessa luonnossa, hiihtämään tunturiin, tekemään lumitaidetta, lumikenkäretkille taskulamppujen kanssa ja pelaamaan pihapelinä Afrikan tähteä. Viikko ei olisi mitään ilman ihania perheitä, punaisia poskia, purossa pulahtamista ja iloista naurua!

Lue juttu perheviikkolaisten ikimuistoisesta viikosta Latu ja polku -lehdestä.

Ajankohta:

Talvilomaviikko 8: 17.-24.2.2024

Talvilomaviikko 9: 24.2.-2.3.2024

Talviloma mukavasti mökissä

  • 2 aikuista ja 2 lasta mökissä 1 640 €/7 vrk
  • 2 aikuista ja 1 lapsi mökissä 1 530 €/7 vrk
  • 1 aikuinen ja 2 lasta mökissä 1 410 €/7 vrk
  • Lapsi lisävuoteella mökissä 212 /7 vrk, kun mökissä majoittuu lisäksi 4 henkilöä

Hinta sisältää liinavaatteet pyyhkeineen ja loppusiivouksen, osallistumisen perheviikon ohjelmaan ja lumikengät ohjelman mukaisille retkille sekä keskiviikon savusaunan. Kaikissa mökeissä on oma sauna, keittonurkkaus ja kuivauskaappi. Paketti koskee ainoastaan lauantaista lauantaihin varauksia 17.2.-9.3.2024.

Voit valmistaa ateriat omassa rauhassa mökissä tai varata lomalle puolihoidon (aamiaiset ja päivälliset runsaasta noutopöydästä) hintaan 204 e/hlö/viikko, 4-12-vuotiaat -50%, alle 4-vuotiaat maksutta.

Perheviikon tarjous hotellissa puolihoidolla

Majoitu vaivattomasti perhehuoneessa hotellissa.

  • 1 aikuinen ja 1 lapsi 1210 €/ 7 vrk
  • 1 aikuinen ja 2 lasta 1607 /7 vrk
  • 2 aikuista ja 1 lapsi 1663 €/7 vrk
  • 2 aikuista ja 2 lasta 2040 /7 vrk

Hinnat sisältävät puolihoidon (aamiaiset ja päivälliset runsaasta noutopöydästä), keskiviikon savusaunan ja päivittäissaunat sekä osallistumisen perheviikon ohjelmaan ja lumikengät ohjelman mukaisille retkille. Paketti koskee ainoastaan lauantaista lauantaihin varauksia 17.2.-9.3.2024.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelusta kiilopaasales@suomenlatu.fi.

Maksu- ja peruutusehdot:

Vahvistetun varauksen voi perua veloituksetta 15 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli varaus peruutetaan 7-14 vuorokautta ennen tapahtumaa veloitetaan peruutuskuluina 50% varauksen arvosta. Mikäli varaus peruutetaan 0-7 vuorokautta ennen saapumista, veloitetaan peruutuskuluina koko hinta. Tämä ehto ei koske force majoure -tilanteita tai muita ylivoimaisia esteitä. Tällöin tulee toimittaa Suomen Latu Kiilopäälle luotettava selvitys esteestä kirjallisesti ja viiveettä. Suosittelemme matkustajia ottamaan peruutuskulut kattavan matkavakuutuksen.

Perheviikkojen ohjelma

Ohjelman tunturihiihtoretket soveltuvat parhaiten kouluikäisille lapsille ja nuorille – muumien hiihtokouluihin, lumikenkäretkille ja pihapeleihin voivat hyvin osallistua myös pienemmät lapset!

LAUANTAI

Saapuminen ja majoittuminen

SUNNUNTAI

klo 10 Infotilaisuus perheille, Immon Kammi

klo 11-13 Non stop -pihapelejä ja lumitaidetta

klo 13 -17 Kiilopää tutuksi – omatoiminen hiihto perheille lähiladuilla

19-20 Kiilopään tähti. Pihapeli, jossa liikutaan joukkueissa vauhdikkaasti tai maastoutuen, etsitään aarteita ja varotaan rosvoja.


MAANANTAI

11-12.30 ja 14-15 Muumien tunturihiihtokoulut. Opetellaan ja kerrataan tiistain ja torstain tunturiretkillä tarvittavia hiihtotaitoja leikkien kautta, harjoittelemalla alamäki- ja ylämäkitekniikkaa sekä hiihtämällä metsälatuja. Alle kouluikäiset yhdessä vanhemman kanssa. Kokeneemmille hiihtäjille myös mm. luistelutekniikkaa ja mäkihypyn alkeita. Samalla kartoitamme kaikkien hiihtoretkille lähtevien taitotasoa loppuviikon tunturiretkiä varten.

18-19 Turvekammi Maahisessa letunpaistoa perheille


TIISTAI

10-14 Hiihtoretki ikimetsään. Ikimuistoinen hiihtoretki talvisessa taikametsässä hoidettujen latujen ulkopuolella. Suosittelemme, että aikuiset ja nuoret vuokraavat retkelle tunturisukset tai liukulumikengät, pienemmät lapset voivat tulla tavallisilla murtsikoilla.

15-18 Savusauna perheille


KESKIVIIKKO

Vapaapäivä. Mahdollisuus esimerkiksi omatoimiseen lasketteluun, retkelle saamelaismuseo Siidaan, Kiilopään viikko-ohjelman rauhoittumisretkelle lumikengillä. Aikuisille on myös tarjolla Ski&Yoga -tapahtuma (140e/hlö). Kiilopäällä on myös paljon omatoimista tekemistä perheille. Kysy vinkkejä oppailta!


TORSTAI

10-17 Tunturiretkipäivä perheille. Seikkailullinen hiihtoretki talvisessa tunturissa. Suosittelemme, että aikuiset ja nuoret vuokraavat retkelle tunturisukset, pienemmät lapset voivat tulla tavallisilla murtsikoilla.

19-20 Tulisteluilta Maahisessa.


PERJANTAI

10-14 Lumikenkäretki ja tikkupullan paistoa. Lumikenkien vuokra sisältyy perheviikon hintaan.

18-20 Omatoiminen heijastinpolku.


LAUANTAI

Aamiainen ja huoneiden luovutus klo 10 mennessä.

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.