Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiilopään talviuintikauden avajaiset

17.11.2023 19.11.2023

Laskeudu rauhallisesti kylmään veteen. Hengitä. Nauti kylmän veden lumoavista vaikutuksista. Nouse varoen vedestä ja tunne, kuinka hyvä olo ja lämpö valtaa koko kehosi. Kiilopään talviuintikauden avajaisia vietetään 17.-19.11.2023. Viikonlopun aikana uidaan, saunotaan, joogataan ja rauhoitutaan luonnossa.

Ohjelma

PERJANTAI

18-19.30 Hyvinvointisauna. Valmistamme jalkakylpyjä ja kasvonaamioita luonnon aineksista, saunomme savusaunassa ja uimme kylmässä tunturipurossa. Hinta 35 €/hlö, sisältää savusaunan, ainekset jalkakylpyyn ja kasvonaamioon sekä pientä naposteltavaa saunalla.

llmoittaudu


LAUANTAI: Talviuintia ja hyvinvointia – naisten päivä Kiilopäällä

Päivän aikana uidaan, saunotaan, joogataan ja rauhoitutaan luonnossa – rennosti naisporukalla.

11-12 Herättelevä jooga

Herättelemme kehomme uuteen seikkailun päivään leikkisän ja soljuvan liikkeen avulla. Huljuttelemme varpaita, heiluttelemme pyrstöä sekä antaudumme nautinnolla kehomme rytmien vietäväksi. Miltä tuntuu olla minä juuri tässä hetkessä, juuri tässä liikkuvassa kehossa? 

12.30-14 Rauhoittumisretki metsään. Retkellä nautimme hiljaisuudesta ja ikimetsän rauhasta, pysähdymme ja hiljennymme talveen valmistautuvassa luonnossa. Suljethan mobiililaitteet retken ajaksi. Paljon lämmintä vaatetta ja juotavaa mukaan.

14-15 Lämmin keittolounas turvekammi Maahisessa, avotulen äärellä.

15-16.30 Levon jooga

Ennen päivän päättymistä savusaunan puhdistaviin löylyihin laskeudumme syvän levon tuuditettavaksi joogan avulla. Annamme liikkeen verkkaistua sekä hengityksen tasaantua kun antaudumme levon lempeään syleilyyn. Kun kaikki ylimääräinen sulaa pois, jää jäljelle vain syvä hiljaisuus. 

16.30-18 Savusauna ja talviuinti Kiilopään savusaunassa.

Hinta 98 €/hlö sisältää päivän ohjelman, keittolounaan ja savusaunan.
Naisten päivä toteutetaan mikäli 10 henkilöä ilmoittautuu mukaan 11.11. mennessä.

Tietoja joogaohjaajasta:

Olen Pilvi Ingebrigtsen, Ivalolainen hyvinvointialan yrittäjä. Olen luotsannut Kunnonhoitola yritystäni jo yli kymmenen vuoden ajan. Tarjoan hoitohuoneellani Ivalossa osteopaattisia hoitoja aina vauvoista vaariin syvällä ammattitaidolla. Osteopatian lisäksi tarjoan hyvinvointia joogan & liikkeen muodossa niin säännöllisinä viikkotunteina Ivalossa kuin tunnelmallisina tapahtumina ympäri pohjoista. 

Toimintaani ohjaa rakkaus elämän ihmeellisyyksiin sekä loputon mielenkiinto ihmismielen ja -kehon salaisuuksiin. Joogatunneillani haluan luoda lempeyden täyteisen ympäristön jossa voimme antautua käsillä olevaan hetkeen, uppoutua kehoa liikuttavien sisäisten ja ulkoisten rytmien keinutukseen sekä nauttia olemuksemme kerroksista kaikkinensa. Toisinaan joogatunneillani elon kuohut tyrskyävät kehoistamme voimallisena, pitelemättömänä liikkeenä kun taas toisinaan sukellamme syvän levon kautta autuaaseen hiljaisuuteen palautumaan. Jokainen on tervetullut tunneille juuri sellaisenaan ilmentämään kaikkea sitä mikä juuri sillä hetkellä on läsnä. 

llmoittaudu


SUNNUNTAI                    

8-10 Aamu-uinti: Pulahdus viileään veteen tuo hyvää oloa, terveysvaikutuksia, turvallista extremeä ja rentouttavaa mindfullnessia. Kiilopuron uintipaikalla pukuhuoneet ja suihkut ovat avoinna klo 8-10.


Majoitu Kiilopäällä

Varaa majoitus Kiilopäältä viikonlopuksi netissä tai sähköpostitse kiilopaa@suomenlatu.fi.

Varaa majoitus

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.