Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tuntureiden onni, ilo ja ihanuus -joogakurssi

28.8 1.9

Tuntureiden onni, ilo ja ihanuus –joogakurssi on tarkoitettu aktiivisille liikkujille ja joogaa jo harrastaneelle. Kurssilla pääset kokemaan pohjoista hurmaa ja saa vahvan kosketuksen luontoon. Päivät koostuvat jooga- ja meditaatio-, hengitys- ja luontoyhteysharjoituksista sekä erinäisistä aktiviteeteistä kuten patikoinnista ja maastopyöräilystä. Kurssilla retkeillään niin tunturissa, kuruissa kuin metsässä myös polkujen ulkopuolella. Ohjelmaan sisältyy myös paljasjalkaretki. 

Kurssilla osallistutaan Nuku yö ulkona -tapahtumaan eli yksi yö yövytään metsähotellissa riippumatoissa, teltassa tai puuhun sijoitetussa teltassa eli tentsilessä. Kurssilaiset voivat osallistua myös muuhun päivän erikoisohjelmaan kuten retkeilytaitoihin, tähtiretkeen, metsätanssiin tai luontojoogaharjoitukseen.

Kurssilla tehdään ohjattuna dynaamista joogaharjoitusta. Harjoitukset syventävät hengitystä, notkistavat rankaa ja vetreyttävät kehoa. Taaksetaivuttavat, sydäntä avaavat harjoitukset voimaannuttavat. Mahdollisuuksien mukaan harjoituksissa huomioidaan osallistujien tarpeet ja toiveet. Osallistujalla on hyvä olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai muuten liikunnallinen tausta. 

Iltaiset yinjoogaharjoitukset sopivat myös aloittelijoille.

Hinta: 758 € / hlö

Hinta sisältää: Hinta sis. kurssin mukaisen ohjelman, hotellimajoituksen (jaetussa kahden hengen huoneessa tai lisämaksusta 100 € yhden hengen huoneessa) täysihoidolla (aamiainen, eväät/lounas, päivällinen) sekä kurssilla käytettävät välineet. Nuku Yön Metsähotellissa ja Nuku yö ulkona päivän Tunturijoogan ja muun maksuttoman ohjelman.

Järjestäjä: Suomen Latu Kiilopää

Varaukset: kiilopaasales@suomenlatu.fi

Kurssin tavoite: Joogan keinoin ja tunturiluonnon elinvoimaa lisäävin vaikuttein parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vahvistaa oman elämän polulla kulkemista.

Kurssin kohderyhmä: Aktiiviset liikkujat, joilla on aiempaa kokemusta joogasta. Kurssilla liikutaan luonnossa polkujenkin ulkopuolella ja tehdään päivittäin fyysisiä joogaharjoitteita. Vaatii hyvää peruskuntoa.

Kurssivarustus: – perus päiväretkivarusteet: vaelluskengät, reppu, termospullo sekä retkijuotavaa, sopiva retkeilyvaatetus myös sateeseen -lämmintä vaatetusta, -uimapuku – joogamatto – rennot joustavat harjoitteluvaatteet. –hikipyyhe -muistiinpanovälineet. – viltti loppurentoutukseen –Halutessasi voit ottaa omia eväitä matkaan. Hintaan sisältyy lounaseväät tunturiin. Halutessasi voit ottaa mukaan oman teltan, riippumaton, makuupussin ja -alustan sekä maastopyöräilyyn tarvittavat välineet. Nämä hoituvat myös Kiilopäältä.

Ohjelma

Keskiviikko
15- Saapuminen ja majoittuminen 
16- Tervetuloa! Aloitus ja tutustuminen, Kehoa elävöittävä –yinjooga & rentoutus
Sään salliessa joogaamme ulkona – muuten sisällä

18.00- Päivällinen
19.30-21.00 Savusauna

Torstai
8.00-9.30 Ohjattu aamujoogaharjoitus
8-10 Aamiainen
11-16 Retki, hengitysharjoitus luonnon helmassa & lounasretkieväät 
17.00-18.30 Yinjoogaharjoitus
18.30-19.30 Päivällinen
19.30-21 Sauna

Perjantai
8.00- Ohjattu aamujoogaharjoitus
9.30- Aamiainen 
11-15 Maastopyöräilyä & lounasretkieväät maastossa
16.00-17.30 Yin Joogaharjoitus
17.30-18.00 Päivällinen
18.00-19.30 Savusauna

Lauantai
8.00 – Ohjattu aamujoogaharjoitus 
9.30- Aamiainen
Päivän ohjelma Nuku yö ulkona -tapahtumien mukaan.
12-15 Lounas
17.00-18.30 Yinjoogaharjoitus
18.30-20 Päivällinen 
20-21 Savusauna 

Halutessaan yöpyminen Metsähotellissa

Sunnuntai
8-9 Ohjattu aamujoogaharjoitus
9- Aamiainen
10.00 Huoneiden luovutus ja kotiin lähtö

(pidätämme oikeudet ohjelman muutoksiin.)

Maksu- ja peruutusehdot:

  • viimeistään 45 vrk ennen matkan alkua, veloitetaan peruutuskuluina toimistokulut 55 € / hlö.
  • myöhemmin kuin 45 vrk, mutta viimeistään 21 vrk ennen matkan alkamista, veloitetaan peruutuskuluina 150 € / hlö.
  • myöhemmin kuin 21 vrk, mutta viimeistään 7 vrk ennen matkan alkua, veloitetaan peruutuskuluina 50 % matkan arvosta.
  • myöhemmin kuin 7 vrk, mutta viimeistän 3 vuorokautta ennen matkan alkua, veloitetaan peruutuskuluina 75 % matkan hinnasta.
  • myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista veloitetaan peruutuskuluin 95 % matkan hinnasta

Mikäli peruutus johtuu joko omasta tai perheenjäsenen äkillisestä vakavasta sairastumisesta, onnettomuudesta tai kuolemasta, on siitä ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava lääkärintodistus, jolloin palautamme maksun vähennettynä 55 euroa toimistokuluilla. 

Mikäli matka keskeytyy oleskelun aikana Suomen Latu Kiilopäällä mistä tahansa syystä pidätetään koko varauksen arvo. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Suomen Latu Kiilopäälle postitse tai sähköpostitse, Suomen Latu Kiilopää, Kiilopääntie 620, 99830 Saariselkä tai kiilopaa@suomenlatu.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Kiilopäälle.