Tee vapaaehtoistyötä Kiilopäällä

VIIKKO-OPPAAKSI Kiilopäälle

Suomen Latu järjestää Kiilopäällä kaikille avoimia viikko-ohjelmia, jossa opastettuna retkeillään/hiihdetään uk-puistossa ja Kiilopään lähilalueilla, harrastetaan Suomen Ladun erilaisia luontoliikuntalajeja (frisbeegolf, geokätköily, lumikenkäily, maastopyöräily..), sekä nautitaan aidosta Lapin luonnosta ja tunnelmasta.

Haemme koko ajan lisää osaavia oppaita em tehtäviin ja asiakaspalveluun, eri vuodenajoille. Jos hallitset retkeilyn perustoiminnot, osaat asiakaspalvelua, sekä omaat kielitaidon (eng), ota yhteyttä ja tule mukaan mukavaan Suomen Latu Kiilopään tiimiin.

Tarjoamme oppaille majoituksen ja täysylöspidon opasviikon aikana. Lisäksi korvaamme matkat ja maksamme päivärahan tehtävästä.

Lisätietoja: liikuntapalvelupäällikkö Mervi Savolainen puh. 050-3439494 tai spostilla mervi.savolainen@suomenlatu.fi

VIIKKOTALKOOLAISET

Haemme reippaita Suomen Ladun jäseniä (naisia ja miehiä) VIIKKOTALKOOLAISIKSI Kiilopäälle! Talkoolaiset osallistuvat keittiön ja ravintolasalin aputyötehtäviin (buffee nostot, tiskaus, siivous..). Talkoopäivä on n. 6 tuntia ja kesto 6 pvää/vko. 1-2 viikon jaksoissa. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Talkoiden aikana tarjoamme täysylläpidon ja majoituksen, sekä mukavaa yhdessäoloa Latulaisten hengessä! 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: keittiöpäällikkö Jaakko Vaattovaara, sähköpostilla jaakko.vaattovaara@suomenlatu.fi

REMONTTITALKOOLAISET vuonna 2020

Tervetuloa Ladun jäsenet (naiset ja miehet) remonttitalkoisiin Kiilopäälle! Remonttiviikoilla teemme pienkorjauksia, maalauksia, suursiivouksia, sekä huoltoja kiinteistöissä ja pihapiirissä. Lisäksi v.2020 toimimme apuna alkavissa saunaremonteissa mm. tilojen purkutehtävissä. Seuraavat talkoot pidetään su 3.- pe 15.5.2020 ja su 4.-pe 16.10.2020. Huom! Molemmissa talkoiden kesto 1-2 vkoa! 

Lisätietoja: Seppo Uski puh. 0400-693362, ilmoittautumiset seppo.uski@suomenlatu.fi . Otamme mukaan 12 ensiksi ilm.talkoolaista/viikko!