Ilmoittautuminen tapahtumaan

Ilmoittautumisohjeet

Tapahtumaan ilmoittaudutaan Suomen Ladun LYYTI-järjestelmän kautta. Tapahtumaan ilmoittautuminen on sitova. Kun Ilmoittaudut, tarkista, että sinulla on kaikki tarpeelliset tiedot tapahtumasta. Tarkasta myös, että ilmoittamasi tiedot pitävät paikkansa. Osallistumismaksu suoritetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankki- tai luottokorttimaksuna.

Ilmoittautumisen jälkeen järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti vahvistusviestin sähköpostitse. Tarkista, että Suomen Latu Kiilopää on merkitty sallituksi lähettäjäksi sähköpostissasi. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista roskapostisi ja/tai mahdolliset tarjouslaatikot.

Tapahtumapäivinä ilmoittautuminen on mahdollista Kiilopäällä.

Hinnat

  • Osallistuminen yhden päivän retkille (perjantai tai lauantai) 45 €
  • Osallistuminen kahden päivän retkille (perjantai ja lauantai) 80 €

Tapahtuman hintaan kuuluu aamiainen molempina tapahtumapäivinä, opastus, sauna ja pientä evästä reitin varrella (aamiainen ja eväät vain 30.6. mennessä ilmoittautuneille).

Muutokset ja peruutukset

Osallistujan peruuttaessa osallistumisensa palautamme osallistumismaksun vain mahdollisen sairastumisen tai tapaturmatapauksen vuoksi lääkärintodistuksen perusteella. Osallistumisoikeuden voi aina siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan omalla ilmoituksella. Muutoksista ja peruutuksista veloitamme käsittelykuluja 10 €/muutoskerta sekä mahdollisen sarjojen hinnoista johtuvan erotuksen. Lisäkustannuksista lähetetään lisälasku.

Muutokset ja peruutukset tehdään kirjallisesti sähköpostiin kiilopaa@suomenlatu.fi.

Järjestäjän oikeus peruutukseen tai muutoksiin

Suomen Latu ry/Suomen Latu Kiilopää pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, joiden syynä ovat sääolosuhteet, lumiolosuhteet, force majeur –esteet tai muut Suomen Latu ry:stä riippumattomat seikat, jotka vaikuttavat tapahtuman toteutuskelpoisuuteen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa tai perua tapahtuma, mikäli olosuhteet eivät mahdollista tapahtuman turvallista toteutusta.

Mahdollisessa perumistapauksessa saat siitä tiedon sähköpostiisi ja sinulle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä.