Voit osallistua kilpailuun Tästä

Arvonnan ehdot ja tietosuojaseloste

1. Järjestäjä

Suomen Latu Kiilopää

2. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 17.6.–31.9.2022

3. Kilpailuun osallistuminen ja palkinto

Palkinto on henkilökohtainen. Voittoa ei voi luovuttaa toiselle eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18-vuotta täyttäneet.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 31.12.2022 mennessä arvontaan osallistuneet. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetuilla yhteystiedoilla 2 viikon kuluessa arvonnasta, Lumene Oy arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Kukin osallistuja voi voittaa enintään yhden palkinnon. Jos sama henkilö arvotaan useamman kuin yhden palkinnon voittajat, arvotaan uusi voittaja. Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

Kilpailun palkinnot ovat:

· Pääpalkintona arvotaan 2 hengen hotellimajoitus hotelli Niilanpäässä 5 vuorokaudeksi ajalla 1.11.2022–17.2.2023

· Muina palkintoina arvotaan 5 kpl Kiilopään puffi-/tuubihuiveja.

Pääpalkintoa arvotaan yhteensä 1 (YKSI) kpl, puffi-/tuubihuiveja arvotaan 5 (viisi) kappaletta. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Koronatilanteen tai muu henkilökohtaisen syyn estäessä pääpalkinnon toteutuksen mainittuna ajankohtana, matkan ajankohdasta sovitaan erikseen voittajan kanssa.

Suomen Latu Kiilopää pidättää oikeuden muutoksiin.

4. Arvonta

Arvonta suoritetaan 14.10.2022 mennessä.

Järjestäjä suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

Arvontaan eivät saa osallistua Suomen Latu Kiilopään työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti

osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä.

Järjestäjä, arvonnan toteuttaja tai arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

Edellä mainitut vastuunrajoitukset eivät rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajansuojalainsäädännön, tuotevastuulain tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

4. Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Suomen Latu Kiilopää

Osoite: Kiilopääntie 620, 99830 Saariselkä

Puhelinnumero: +358 16 6700 700 www-osoite: www.kiilopaa.fi

Y-tunnus / Suomen Latu: 0202192-1

Rekisterin tietosisältö:

Nimet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Tietolähteet:

Asiakaskyselylomake Kiilopäällä ja Kiilopään verkkosivuilla www.kiilopaa.fi

Rekisterin tarkoitus:

Rekisterin tarkoituksena on käsitellä asiakassuhteessa tarvittavia tietoja henkilötietolain 8 §:n mukaisesti. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä yhteydenpitoon. Valitessasi, että tietoja voidaan käyttää markkinointia varten, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollista markkinointimateriaalia kuten uutiskirjeen, jonka tilauksen voi perua koska tahansa.

Tietojen luovutus:

Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.