Kiilopään Tunturihaasteeseen voit ilmoittautua joko itsenäiseksi kulkijaksi tai opastettuun ryhmään. Tee valintasi ilmoittautumisessa olevasta valikosta. Opastetut ryhmät vaeltavat reitin kuudessa päivässä.

Opastettuihin ryhmiin paikkoja on rajoitettu määrä, jotta kokemus säilyy hyvänä. Jos haluat ilmoittautua kaverisi kanssa samaan opastettuun ryhmään, mainitse asiasta lisätietoja-kentässä.

Kysymme ilmoittautumisessa arvion siitä, montako päivää käytät Tunturihaasteeseen. Arvio auttaa tapahtuman suunnittelussa, mutta ei sido sinua. Voit siis edetä hyväksi katsomaasi tahtiin aikarajojen puitteissa.

Hinnat

Hinnat sisältävät osallistumisen, reittikartan (ei kelpaa suunnistamiseen), aikataulun mukaisesti miehitetyt tarkistuspisteet, saunomisen Luiron leirissä ja palatessa Kiilopäällä, perilletulojuhlan aterialla 5. tai 7. tapahtumapäivänä sekä pienen tapahtumamuiston. Opasryhmäläisille on oma hintansa, joka sisältää myös opastuksen. Hinnat eivät sisällä osallistujien vakuutuksia. Suosittelemme osallistujia vakuuttamaan itsensä.

–31.6.2021 >> 85 €, opastuksella 145 €
1.7.–15.8.2021 >> 100 €, opastuksella 175 €
16.8.–11.9.2021 >> 120 €, opastuksella 205€
Rajoitettu jälki-ilmoittautuminen Kiilopäällä tapahtumaviikolla, mikäli paikkoja on vapaana.