Ilmoittautumisohje ja hinnat

Kiilopään Tunturihaasteeseen voit ilmoittautua joko itsenäiseksi kulkijaksi, koota oman ryhmän tai osallistua opastettuun ryhmään. Tee valintasi ilmoittautumisessa olevasta valikosta.

Opastettuihin ryhmiin paikkoja on rajoitettu määrä, jotta kokemus säilyy hyvänä. Jos haluat ilmoittautua kaverisi kanssa samaan opastettuun ryhmään, mainitse asiasta lisätietoja-kentässä.

Kysymme ilmoittautumisessa arvion siitä, montako päivää käytät Tunturihaasteeseen. Arvio auttaa tapahtuman suunnittelussa, mutta ei sido sinua. Voit siis edetä hyväksi katsomaasi tahtiin aikarajojen puitteissa.

Ilmoittautuminen 31.3. astiIlmoittautuminen 1.4.-31.7.Ilmoittautuminen 1.8.-31.8.
Omatoiminen vaellus85100120
Opastettu ryhmä: Haaste 7 päivää145185245
Opastettu ryhmä: Haaste 4 päivää145185245
Opastettu ryhmä: Aloittelijoiden vaellus 145185245
Opastettu ryhmä: Juoksuhaaste185225305
Opastettu ryhmä: Joogahaaste340340410

Hinnat sisältävät osallistumisen tapahtumaan, maaliintulojuhlan ja savusaunan 4. tai 7. vaelluspäivänä, ohjelmaa yöpymispisteillä ja opastetuissa ryhmissä opastuksen. Osallistujat vastaavat omasta huollostaan tapahtuman aikana. Osallistujat kantavat mukanaan tarvitsemansa majoitteen, ruoan ja muut varusteet.

Muutokset ja peruutukset

Osallistujan peruuttaessa osallistumisensa palautamme osallistumismaksun vain mahdollisen sairastumisen tai tapaturmatapauksen vuoksi lääkärintodistuksen perusteella. Osallistumisoikeuden voi aina siirtää seuraavan vuoden tapahtumaan omalla ilmoituksella. Muutoksista ja peruutuksista veloitamme käsittelykuluja 10 €/muutoskerta sekä mahdollisen sarjojen hinnoista johtuvan erotuksen. Lisäkustannuksista lähetetään lisälasku.

Muutokset ja peruutukset tehdään kirjallisesti sähköpostiin kiilopaa@suomenlatu.fi.

Järjestäjän oikeus peruutukseen tai muutoksiin

Suomen Latu ry/Suomen Latu Kiilopää pidättää itsellään oikeuden muutoksiin, joiden syynä ovat sääolosuhteet, lumiolosuhteet, force majeur –esteet tai muut Suomen Latu ry:stä riippumattomat seikat, jotka vaikuttavat tapahtuman toteutuskelpoisuuteen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa tai perua tapahtuma, mikäli olosuhteet eivät mahdollista tapahtuman turvallista toteutusta.

Mahdollisessa perumistapauksessa saat siitä tiedon sähköpostiisi ja sinulle palautetaan maksettu osallistumismaksu täysimääräisenä.