SUOMEN LATU KIILOPÄÄ ON MYÖS UPEA TYÖPAIKKA!

HAEMME NYTKerroshoitaja

Tule mukaan mukavaan kerroshoidon tiimiin! Tehtävänä mm. siivoustyö hotellissa ja majoilla. Mahdollisuus pitempiaikaiseen työsuhteeseen! Lisätietoja siivoustyönjohtaja Aino Haaraoja puh.050-3038792, sposti: aino.haaraoja@suomenlatu.fi . Haku sis. cv: johtaja Seppo Uski: seppo.uski@suomenlatu.fi


Opasharjoittelija

Kiilopää tarjoaa jatkuvasti työssäoppimispaikan 1-2 opasharjoittelijalle (eräopas- tai luonto-ohjaajaopiskelija tai muu soveltuva koulutus). Myös liikunta- tai tapahtuma-alan opiskelijoiden kannattaa kysellä meiltä mahdollisuuksia harjoitteluun tai opinnäytetöihin.

Harjoittelupaikat on jo täytetty heinäkuun loppuun saakka. Haemme nyt harjoittelijoita elo-syyskuulle ja seuraavalle talvikaudelle. Harjoittelijana pääset avustamaan monipuolisesti kotimaisten ja kansainvälisten ryhmien opastamisessa, tutustumaan vuokraamotyöhön ja Suomen Ladun vapaaehtoistoimintaan. Lisätietoa ja hakemukset liikuntapalvelupäällikkö Mervi Savolainen (mervi.savolainen@suomenlatu.fi). Työharjoittelu on palkaton, mutta tarjoamme harjoittelijoille majoituksen. Paikat täytetään hakujärjestyksessä sopivien harjoittelijoiden löydyttyä.

TERVETULOA TUNTURIIN – KIILOPÄÄLLE!