SUOMEN LATU KIILOPÄÄ ON MYÖS UPEA TYÖPAIKKA!

HAEMME NYT

Kokki

Keittiötiimi hakee lisävoimaa aamiais,- lounas-, ja päivällis, buffet, sekä annosruokatuotantoon. Työn alkaminen ja palkkaus erikseen sovittusti. Lisätietoja ja hakemukset keittiöpäällikkö Miikka Turunen puh. 040-5551547 haku ja cv sähköpostilla: miikka.turunen@suomenlatu.fi


Kerroshoitaja

Tule mukaan mukavaan kerroshoidon tiimiin! Tehtävänä mm. siivoustyö hotellissa ja majoilla. Mahdollisuus pitempiaikaiseen työsuhteeseen! Lisätietoja siivoustyönjohtaja Aino Haaraoja puh.050-3038792, Haku sis. cv: aino.haaraoja@suomenlatu.fi .


Opasharjoittelija

Kiilopää tarjoaa jatkuvasti työssäoppimispaikan 1-2 opasharjoittelijalle (eräopas- tai luonto-ohjaajaopiskelija tai muu soveltuva koulutus). Myös liikunta- tai tapahtuma-alan opiskelijoiden kannattaa kysellä meiltä mahdollisuuksia harjoitteluun tai opinnäytetöihin.

Kesän ja syksyn harjoittelupaikat on täytetty, mutta voit hakea harjoitteluun marraskuusta 2023 talvelle 2024. Harjoittelijana pääset avustamaan monipuolisesti kotimaisten ja kansainvälisten ryhmien opastamisessa, tutustumaan vuokraamotyöhön ja Suomen Ladun vapaaehtoistoimintaan. Lisätietoa ja hakemukset pääopas Satu Salminen (satu.salminen@suomenlatu.fi). Työharjoittelu on palkaton, mutta tarjoamme harjoittelijoille majoituksen. Paikat täytetään hakujärjestyksessä sopivien harjoittelijoiden löydyttyä. Harjoittelun vähimmäiskesto on kolme viikkoa.

TERVETULOA TUNTURIIN – KIILOPÄÄLLE!