Keittiön vuoropäällikkö

Aloitus kesäkuun 2024 alussa

Toimenkuva:

  • Keittiöpuolen toiminnasta vastaamisen lisäksi vastaat tilausten tekemisestä, raportoinnista ja inventoinnista sekä johdat tiimiä esimerkilläsi.

  • Saattaisit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta esihenkilön työtehtävistä sekä a la cartesta. Työssä tarvitset positiivista asennetta sekä hyviä organisointikykyjä myös kiireen keskellä. Suomen kielen sujuva osaaminen on edellytys työlle, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tarvitset myös hygieniapassin.

  • Palkka on sovittavissa kokemuksen perusteella. Majoitus järjestyy edullisesti. Tarjoamme sinulle kattavan työterveyden sekä laajennetun tapaturmavakuutuksen myös vapaa-ajalle.

Työ kestää syyskuun loppuun, mutta on mahdollista jatkaa marraskuusta eteenpäin.

Hakemukset ja lisätiedot:

Miikka Turunen miikka.turunen@suomenlatu.fi

0447696659

Kokki

2 paikkaa, aloitus kesäkuun 2024 alussa

  • Jos ruoanlaitto on intohimosi ja ja arvostat lähellä olevaa luontoa, niin Kiilopään ravintola voisi olla sinulle sopiva työpaikka!
  • Etsimme joukkoomme tekijää buffet- ja à la carte -ruokien valmistukseen. Voit olla konkari tai aloitteleva kokki, ota yhteyttä niin kerromme lisää!
  • Työ kestää syyskuun loppuun, mutta on mahdollista jatkaa marraskuusta eteenpäin.

Hakemukset ja lisätiedot:

Miikka Turunen miikka.turunen@suomenlatu.fi

0447696659

Kerroshoitaja

2-3 paikkaa, jatkuva haku.

  • Ajokortti (B-kortti) ja hyvä fyysinen kunto välttämättömiä
  • Hyvät henkilöstöedut, ainutlaatuinen työympäristö kansallispuiston kupeessa ja mahtava työporukka
  • Tarjolla lyhyempiä ja pidempiä jaksoja vuoden aikana.

Lisätiedot ja hakemukset:

Aino Haaraoja aino.haaraoja@suomenlatu.fi

Opasharjoittelijaksi Kiilopäälle?

Kiilopää tarjoaa jatkuvasti työssäoppimispaikan 1-2 opasharjoittelijalle (eräopas- tai luonto-ohjaajaopiskelija tai muu soveltuva koulutus). Myös liikunta- tai tapahtuma-alan opiskelijoiden kannattaa kysellä meiltä mahdollisuuksia harjoitteluun tai opinnäytetöihin.

Talven ja kevään harjoittelupaikat on täytetty, mutta voit hakea harjoitteluun kesälle ja syksylle 2024. Harjoittelijana pääset avustamaan monipuolisesti kotimaisten ja kansainvälisten ryhmien opastamisessa, tutustumaan vuokraamotyöhön ja Suomen Ladun vapaaehtoistoimintaan. Lisätietoa ja hakemukset pääopas Satu Salminen (satu.salminen@suomenlatu.fi). Työharjoittelu on palkaton, mutta tarjoamme harjoittelijoille majoituksen. Paikat täytetään hakujärjestyksessä sopivien harjoittelijoiden löydyttyä. Harjoittelun vähimmäiskesto on kolme viikkoa.