VAPAAEHTOISTOIMINTA

OPPAAT

VIIKKO-OPPAAKSI KIILOPÄÄLLE

Suomen Latu järjestää Kiilopäällä kaikille avoimia viikko-ohjelmia, jossa opastettuna retkeillään/hiihdetään uk-puistossa ja Kiilopään lähilalueilla, harrastetaan Suomen Ladun erilaisia luontoliikuntalajeja (frisbeegolf, geokätköily, lumikenkäily, maastopyöräily..), sekä nautitaan aidosta Lapin luonnosta ja tunnelmasta.

Haemme koko ajan lisää osaavia oppaita em tehtäviin ja asiakaspalveluun, eri vuodenajoille. Jos hallitset retkeilyn perustoiminnot, osaat asiakaspalvelua, sekä omaat kielitaidon (eng), ota yhteyttä ja tule mukaan mukavaan Suomen Latu Kiilopään tiimiin.

Tarjoamme oppaille majoituksen ja täysylöspidon opasviikon aikana. Lisäksi korvaamme matkat ja maksamme päivärahan tehtävästä.

Lisätietoja: liikuntapalvelupäällikkö Mervi Savolainen puh. 050-3439494 tai spostilla mervi.savolainen@suomenlatu.fi

TALKOOLAISET

VIIKKOTALKOOLAISET – RAVINTOLA

Haemme reippaita Suomen Ladun jäseniä (naisia ja miehiä) VIIKKOTALKOOLAISIKSI Kiilopäälle! Talkoolaiset osallistuvat keittiön ja ravintolasalin aputyötehtäviin (buffee nostot, tiskaus, siivous..). Talkoopäivä on n. 6 tuntia ja kesto 6 pvää/vko. 1-2 viikon jaksoissa. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Talkoiden aikana tarjoamme täysylläpidon ja majoituksen, sekä mukavaa yhdessäoloa Latulaisten hengessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: keittiöpäällikkö Jaakko Vaattovaara, sähköpostilla jaakko.vaattovaara@suomenlatu.fi

HUOLTO-JA REMONTTITALKOOLAISET:

KIILOPÄÄN SAUNAMAAILMA valmistuu 11kk/2021 Suomen Latu Kiilopään saunamaailman rakentamisen (3.5.-19.11.) ammattilaisten apuna toimii osassa työtehtäviä (kalusteasennukset, rakennusaputyöt..) Ladun omat talkoolaiset. Tehtäviä hoidetaan 1-2 viikon jaksoissa/talkoolainen. Lisäksi teemme myös muita korjaus ja pienrakennus tehtäviä talkootyönä. Mukaan mahtuu vielä muutama henkilö elokuulle ja loka/marraskuulle!

Perinteinen VUOSIHUOLTOVIIKKO: 4.-8.10.2021 Tehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen huollot ja siivoukset, sekä pienkorjaukset ja pihahuollot. Mukaan mahtuu 20 ensiksi ilm.talkoolaista!

Molemmista em talkoista lisätietoa ja ilmoittautumiset sähköpostilla: seppo.uski@suomenlatu.fi

Tervetuloa mukavaan tiimiin tekemään uutta Kiilopään saunamaailmaa ja pitämään upea kohteemme edelleen kunnossa!