VAPAAEHTOISTOIMINTA

APUOPPAAT

Haemme reippaita ja ulkoiluhenkisiä Suomen Ladun jäseniä avustamaan Kiilopään viikko-ohjelman retkillä ja ohjelmissa.

Miltä kuuloistaisi ulkoilullinen vapaaehtoistyö mukavassa porukassa keskellä kauneinta talvista luontoa? Vapaaehtoisten tehtäviin kuuluvat toimiminen apuoppaana Kiilopään viikko-ohjelman retkillä, yhteisöllisen iltaohjelman (esim. lettu- ja lauluillat) järjestäminen sekä tarpeen mukaan avustaminen esimerkiksi suksihuollossa. Talkoopäivä on noin 6 tuntia ja kesto 5 pvää/vko, 1-2 viikon jaksoissa. Vapaaehtoisena saat täysylläpidon ja majoituksen, ulkoiluvälineet (sukset, lumikengät, liukulumikengät) maksutta käyttöön talkoopestin ajaksi sekä ainutlaatuisen kokemuksen osana Kiilopään mukavaa opasporukkaa. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, aikaisempaa kokemusta talviretkeilystä ja hiihtotaitoa.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset: liikuntapalvelupäällikkö Mervi Savolainen, mervi.savolainen@suomenlatu.fi

VIIKKOTALKOOLAISET – RAVINTOLA

Haemme reippaita Suomen Ladun jäseniä (naisia ja miehiä) VIIKKOTALKOOLAISIKSI Kiilopäälle! Talkoolaiset osallistuvat keittiön ja ravintolasalin aputyötehtäviin (buffee nostot, tiskaus, siivous..). Talkoopäivä on n. 6 tuntia ja kesto 6 pvää/vko. 1-2 viikon jaksoissa. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Talkoiden aikana tarjoamme täysylläpidon ja majoituksen, sekä mukavaa yhdessäoloa Latulaisten hengessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: keittiöpäällikkö Jaakko Vaattovaara, sähköpostilla jaakko.vaattovaara@suomenlatu.fi

HUOLTO-JA REMONTTITALKOOLAISET:

Perinteinen VUOSIHUOLTOVIIKKO su 1.- pe 6.5.2022 (talkoot 2.-5.5.) Tehtäviin kuuluu mm. kiinteistöjen huollot ja siivoukset, sekä pienkorjaukset ja pihahuollot. Mukaan mahtuu 20 ensiksi ilm.talkoolaista! Talkoista lisätietoa ja ilmoittautumiset sähköpostilla: seppo.uski@suomenlatu.fi

Tervetuloa uudet ja konkarit mukavaan tiimiin pitämään upea kohteemme kunnossa!