LOMAILE KÄVELYETÄISYYDELLÄ KAIKISTA PALVELUISTA

Suomen Latu Kiilopään lomahuoneistoissa lomailet kävelyetäisyydellä kaikista palveluista. Lomahuoneistoissa majoittuu 2–6 henkilöä. Lapin tunnelmaa henkivissä huoneistoissa on tupakeittiö tai keittiö (astiat, liesi/keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin sekä osassa mikroaaltouuni ja astianpesukone), olohuoneessa lämmittää takka ja oma sauna tarjoaa makoisat löylyt. Osassa huoneistoja on myös vaatteiden kuivauskaappi. 4-6 hengen huoneistoissa osa makuupaikoista on parvella.

Lomahuoneistot sijaitsevat noin 500 metrin päässä päärakennuksesta, ja niille kulkee kevyenliikenteen väylä.

Lomahuoneiston hintaan sisältyy liinavaatteet (pedataan itse), pyyhkeet ja korillinen takkapuita.

Hotellirakennuksessa sijaitseva suksienvoitelutila on lomahuoneistoasukkaiden käytössä.Kaikki lomahuoneistot ovat savuttomia. Huoneistoihin ei voi ottaa lemmikkiä.

POHJAN UKKO

Pohjan Ukko on idyllinen 10 hengen majoituskohde kahdella makuuhuoneella ja parvella. Majoitukseen sopii 10 henkeä. Pohjan Ukko soveltuu perheille tai suurelle porukalle. Pohjan Ukko sijaitsee aivan Kiilopään päärakennuksen läheisyydessä (n. 500m) ja majalta on helppo pyörähtää maastoon tai vaikka huiputtamaan Kiilopään huippu.

POHJAN TYTÄR, 2 hengen lomahuoneisto

Tunnelmallinen lomahuoneisto kahdelle hengelle. Huoneistossa on makuusoppi kahdelle hengelle (80×200). Varusteltu keittiö/keittonurkkaus, olohuone, takka, sauna, suihku, wc.

OULA A, 4 hengen lomahuoneisto

Lomahuoneisto 4 hengelle. Majoitus sis. liinavaatteet sekä pyyhkeet ja loppusiivouksen. Minimi oleskeluaika 7vrk. Lomahuoneistossa on makuusoppi kahdelle hengelle sekä parvella sängyt kahdelle hengelle (80×200). Varusteltu keittiö/keittonurkkaus, olohuone, takka, sauna, suihku, wc.

A4 lomahuoneisto 6 hengelle

Lomahuoneistossa on alhaalla makuuhuoneessa 2 kpl sänkyjä (90×200), olohuoneessa vuodesohva, parven makuuhuoneessa 3 kpl sänkyjä (80×200) sekä parven välikössä 1 kpl sänkyjä (80x 200cm). Lisäksi sauna/suihku, wc, keittiö, takka.

OUTALATU A8

Lomahuoneisto 2-4 hengelle. Majoitus sis. liinavaatteet sekä pyyhkeet ja loppusiivouksen. Huoneistossa makuuhuone, keittonurkkaus, vuodesohva tuvassa, takka ja sauna. n. 1,5 km Kiilopäältä

Varaa Majoitus

Online varauslomake on toistaiseksi pois käytöstä järjestelmävian vuoksi. Pahoittelemme häiriötä.