Suomen Latu Kiilopää – Digitaalisen ostettavuuden ja toimintaympäristön kehittäminen

Vuonna 2022 kehitämme hankkeessa Suomen Latu Kiilopään digitaalista näkyvyyttä, uusia digitaalisia ostokanavia sekä uusia tapoja olla yhteydessä asiakkaisiin.

Hankkeen toimenpiteinä

  • päivitämme omaa osaamistamme ja sisäisiä toimintamalleja,
  • määritämme parhaat keinot ja kanavat markkinoida ja myydä palveluitamme,
  • otamme käyttöön digitaalisia asiakaspalvelukanavia perinteisten rinnalle.

Hankkeen ja kehitystyön jälkeen tuotteemme ja palvelumme ovat entistä helpommin ostettavissa ja löydettävissä verkosta. Samalla pystymme palvelemaan asiakkaita uudella tavalla uusissa kanavissa.

Hankkeen toteuttamisaika: 1.1. – 31.12.2022

Suomen Latu Kiilopään ulkoilijan ja retkeilijän saunamaailma

Rakennamme ja kehitämme Suomen Latu Kiilopäälle suomalaista saunakulttuuria esittelevän kokonaisuuden, “hyvinvoinnin pyhätön”, joka koostuu erilaisista saunoista, sauna-aiheisesta näyttelystä ja kylmävesiuintipaikasta. Saunakokonaisuus sisältää miesten ja naisten saunaosastot pukuhuoneineen sekä savusaunapalvelut.

Vaeltajan ja retkeilijän saunamaailma palvelee UKK-puistoon ja muualle Saariselän alueelle lähteviä ulkoilijoita ja retkeilijöitä huoltopisteenä ja virkistäytymiskeitaana. Samalla se palvelee Kiilopäällä 4-6 kertaa vuodessa järjestettävien tapahtumien osallistujia ja lisää alueen houkuttelevuutta. Uuden saunaosaston saunoista voi ihailla tunturimaisemia ja revontulten loistetta.

Yhteistyössä